CHP Ümraniye'ye Ovacık talip

29 Haziran Pazar günü yapılacak CHP Ümraniye olağan üstü kongre sürecinde...

CHP Ümraniye'ye Ovacık talip

29 Haziran Pazar günü yapılacak CHP Ümraniye olağan üstü kongre sürecinde...

26 Haziran 2014 Perşembe 15:34
CHP Ümraniye'ye Ovacık talip

CHP Ümraniye’ye İbrahim Ovacık talip

29 Haziran Pazar günü yapılacak CHP Ümraniye olağan üstü kongre sürecinde üçüncü aday adayı da belli oldu. Prenses Düğün Salonu’nda, delege ve partililere CHP Ümraniye ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan İbrahim Ovacık,  yapılacak kongre öncesi siyasi düşüncelerini ve projelerini de anlattı.

İbrahim Ovacık’ın CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladığı ve projelerini anlattığı toplantıya görevinden yeni istifa eden CHP Ümraniye ilçe Başkanı Nurkal Dedetaş, CHP İl Yöneticisi Tuncer Tuna, belediye meclis üyeleri ve delegelerle birlikte çok sayıda partili katıldı

“Sadece varlığını koruyarak iktidar olunmaz”
Ümraniye İlçe Başkanlığı ile ilgili ileriye yönelik siyasi politikasını açıklayan CHP Ümraniye ilçe başkanı aday adayı İbrahim Ovacık,  sözlerine şöyle devam etti: “Ümraniye’nin tarihinde birtakım değişiklikler olmasını sağlayacağımız, ya da ona karar vereceğimiz günlerden biri.  Sadece varlığını koruyarak iktidar olunmaz. İktidar olabilmek için, gerçekten çalışılmalı ve siyaset üretilerek halkın isteklerine göre hareket edilmeli.

""

“En önemli şeyleri seçimlerde doğruyu seçerek ortaya koymak lazım”


 Ovacık, “Parti, emek yapılanmasını alabildiğine aşağıya çekmiş on yıl sonra da parti barajın altında kalmıştır. Biz özelde kendi ilçemize dönüştüğümüz zaman ve baktığımız zaman neleri yapmışız, neleri yapamamışız geriye dönüp tartıştığımız zaman çok önemli şeyler göreceğiz. Çünkü o dönemden bu döneme birlik ve beraberliği sağlayamayan, kendi içerisinde kavgalı olan, alabildiğine bu kavgayı sürdüren, bireysel çıkarları için, toplumsal çıkarları geri planda tutan yapılanmalar her zaman sonuç olarak kötü şeyler doğurmuştur.” dedi.
İlçe başkanlığının ‘İlçe başkanı oldum ve koltuğa oturdum’ demekle olmayacağını söyleyen Ovacık, “Bir partide en zor görev, ilçe başkanının görevidir” diyerek sözlerini bitirdi.

Son Güncelleme: 26.06.2014 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3