CHP, Ümraniye'de kamuoyu önüne çıktı

CHP Ümraniye ilçesi nihayet ses verdi.

CHP, Ümraniye'de kamuoyu önüne çıktı

CHP Ümraniye ilçesi nihayet ses verdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP, Ümraniye'de kamuoyu önüne çıktı

Gazetemiz Flashaber'in de gündeme getirdiği, ilçe örgütü üzerindeki sessizlik bozuldu ve Başkan Alpaslan Çabuk, “Artık sahada halkımızla birlikteyiz” dedi


""

 Yapılan yönetim değişikliği sonrasında sessizliğe bürünerek adeta kayıplara karışan Alpaslan Çabuk başkanlığındaki CHP Ümraniye İlçe Örgütü, nihayet ses verdi. Parti içerisindeki eleştiri ve sitemlerin gazetemiz Flashaber tarafından gündeme getirilmesinin ardından CHP'li ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri, düzenledikleri kahvaltılı bir toplantıyla basın önüne çıktı ve Ümraniye kamuoyuna ‘biz burdayız' mesajı verdi.

ÇABUK; EKSİKLERİMİZ OLDU

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen kahvaltılı bir toplantıyla yerel basınla buluşan CHP'nin Ümraniyeli ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri, sessizliğini bozdu. Yeni İlçe Başkanı Alpaslan Çabuk, eleştirilere hak verdi ve “Henüz iki aylık bir yönetimiz. Bu süreçte eksiklerimiz oldu. Ama bundan sonra farkı kapatarak hızla yol alacağız ve Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde CHP'yi Ümraniye'de en üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

3. KÖPRÜ BİR KATLİAMDIR

Ümraniye'nin park ve ulaşım gibi sorunları ile İstanbul'a yapılacak olan 3. köprü konularına da değinen Alpaslan Çabuk, “Bundan sonra tüm bu sorunları daha çok gündeme taşıyıp kamuoyu desteği ile doğru olanın yapılmasını sağlayacağız” dedi. 3. köprünün İstanbul'un su ve doğal tabiatına vurulacak en büyük darbe olacağını savunan Çabuk, “Trafik ve ulaşım sorunu başka yollarla çözülür ancak su sıkıntısına çözüm bulmak imkansız” dedi.

MECLİS ÜYELERİ; HALKA

YAPTIKLARIMIZI ANLATAMADIK

Toplantıda söz alıp kendilerini tanıtan CHP'li meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri de görev alanında gerekli çalışmaları yaptıklarını ancak bunu kamuoyuna aktarma ve paylaşmada eksik kaldıklarını kabul ettiler. Bu noktada özellikle yerel basınla bundan sonra daha sıkı diyaloglar içerisinde olacaklarını dile getiren meclis üyeleri, “Yaptığımız birçok çalışma halka anlatılamadığı için eksik kalıyor. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” dediler.

CHP KONULARI BASINLA

PAYLAŞMIYOR ELEŞTİRİSİ

Toplantıda konuşan bazı basın mensupları da, “CHP'de özellikle Ümraniye ilçesinde iletişim denen bir kavram yok. Ne meclis üyeleri ne de ilçe yöneticileri, hiç bir gün bizlerle her hangi bir konuyu paylaşmış değil. Demek ki Ümraniye'de her şey çok güzel ve yolunda. Ama böyle olmadığını hepimiz biliyoruz. O halde CHP, Ümraniye'de neden sessiz” dedi. Bir yerel gazeteci ise, “Tam 2 yıl oldu CHP Ümraniye'ye ilk kez bugün adım attım” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72