CHP Ümraniye Adayı Zeynel Kızılkaya: Güzel günlere hazır olun

İlçe binasındaki coşkulu kalabalık önünde adaylığını açıklayan Zeynel Kızılkaya,‘’Özlenen günler yaklaştı, birlik ve beraberliğe dayalı güven içinde, tecrübe ile temelleri atılmış bir Ümraniye için hazır olun. dedi.

CHP Ümraniye Adayı Zeynel Kızılkaya: Güzel günlere hazır olun

İlçe binasındaki coşkulu kalabalık önünde adaylığını açıklayan Zeynel Kızılkaya,‘’Özlenen günler yaklaştı, birlik ve beraberliğe dayalı güven içinde, tecrübe ile temelleri atılmış bir Ümraniye için hazır olun. dedi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 15:27
CHP Ümraniye Adayı Zeynel Kızılkaya: Güzel günlere hazır olun

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanı adaylığını coşkulu bir şekilde açıklayan deneyimli siyasetçi Zeynel Kızılkaya, alkışlar ve tezahürat nedeniyle konuşmasına uzun süre başlayamadı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Kızılkaya, anne baba ve eşini yanına alarak resmen CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

CHP Ümraniye İlçe Başkan adayı Zeynel Kızılkaya yaptığı coşku dolu konuşmasında geçmişte yaptığı çalışmalardan örnekler verdi. 16 ay gibi kısa bir sürede vaad ettiklerimizin neredeyse tamamını gerçekleştirdik diyen Kızılkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü;

‘’Gençlerimize gençlik evi ve eğitim merkezi kazandıracağız dedik gerçekleştirdik. İlçemize ikinci bir araba sözü verdik gerçekleştirdik. Mahalle başkanlıkları ve yönetim kurullarını kuracağız dedik gerçekleştirdik. Temsilciliklerin açılmasını teşvik edeceğiz dedik gerçekleştirdik. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerle yakın ilişkilerde bulunacağız dedik gerçekleştirdik. Yerel basınla yakın ilişkide bulunacağız dedik gerçekleştirdik.

Muhtarlarla yakın ilişkide bulunacağız dedik gerçekleştirdik. Kadın ve çocuk eğitim evi talebi geldi destekledik gerçekleştirdik. Seçimlerde saha çalışmalarına önem vereceğiz dedik gerçekleştirdik. Toplumsal olaylara sessiz kalmayacağız dedik, bir çok eylemlerle gerçekleştirdik. Sadece bize oy verenler değil, oy vermeyenlerin de hassasiyetine dikkat edeceğiz dedik gerçekleştirdik’’ şeklinde konuştu.

Kızılkaya şöyle devam etti; ‘’Ümraniye’nin siyasi gündeminde etkin rol alan bir Cumhuriyet Halk Partisi. Ümraniye’nin yerel yönetim çalışmalarında belirleyici ve yönlendirici bir belediye meclis gurubu. Ümraniye’de ki STK’larla birlik te ortak hareket eden bir Cumhuriyet Halk Partisi.

İlk genel ve yerel seçimlerde Ümraniye örgütümüzün belirleyeceği milletvekili ve belediye başkanının oluşmasını sağlamak. İlçe yönetimi, gençlik yönetimi ve Kadın yönetiminin birlikte ortak projelerle hareket etmesini sağlamak. Mahalle ve sokak örgütlenmesini planlamak ve uygulamak.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma örgütlenmesi planlamak ve uygulamak. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor örgütlenmesini planlamak ve uygulamak. Sandık güvenliği örgütlenmesi planlamak ve uygulamak. Parti içi eğitimleri planlamak ve uygulamak. 1 yıl içerisinde kalıcı 15 mahalle temsilciliği açmak. 2 yıl içerisinde ilçe örgütünü kendi binasına taşımak.’’

Son Güncelleme: 30.12.2019 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72