CHP Ümraniye aday adaylarını tanıttı

Ümraniye CHP belediye başkan aday adayları ilçenin düzenlediği kahvaltılı programla basınla bir araya geldi.

CHP Ümraniye aday adaylarını tanıttı

Ümraniye CHP belediye başkan aday adayları ilçenin düzenlediği kahvaltılı programla basınla bir araya geldi.

17 Aralık 2018 Pazartesi 15:00
CHP Ümraniye aday adaylarını tanıttı

Yaklaşan 2019 yerel seçimleri öncesi CHP’nin Ümraniye Belediye Başka aday adayları görücüye çıktı. Basınla kahvaltılı programda bir araya gelen aday adayları ve ilçe yönetimi sonrasında ise esnaf ziyareti yaptı. Kahvaltılı programa il Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas’ın yanı sıra aday adayları; Hüseyin Avni Yardımcı, Aysun Şengül, Cafer Aktürk ve Sacit Eyuboğlu katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, “Ümraniye´de seçimi kazandıktan sonra komşularımızla birlikte yöneteceğiz. Şu anda gelişmiş insani istatistiklerin en iyi olduğu il ve ilçe belediyelerinde, CHP yönetimindeki sosyal demokrat belediyeler bulunmaktadır. Bu verilere güvenerek, biz hem Ümraniye hem de İstanbul´daki seçimleri alacağız” dedi. Daha sonra diğer aday adayları birer selamlama konuşması yaparak neler yapacaklarını anlattı. Aday adayları kim aday gösterilirse gösterilsin hep beraber çalışacaklarının sözünü verdi. Ümraniye’de ilk kadın başkan aday adayı Aysun Şengül, ”Ümraniye´de bir kadın aday adayı olarak, seçimlerin kazanılmasında kadınların rolünün çok etkili olacağını düşünüyorum. Ümraniye´nin ilk kadın başkanı olursam da hizmet edeceğim kişiler, üst değil altlarım olacaktır” dedi. Aday adaylarının konuşmasının ardından son olarak söz alan CHP İstanbul 1. Bölge´den Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas, 31 Mart seçimleri için İstanbul´un 39 ilçesinde çalışmalarını yoğun biçimde sürdürdüklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen açıklamalar sonrası program basın mensupları ile soru-cevap şeklinde devam etti ve ardından aday adaylarının Alemdağ Caddesi´ndeki esnafları ziyareti ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3