CHP Tuzla'nın ‘aktif' gençleri

Tuzla'nın CHP'li gençleri boş durmuyor, gece gündüz demeden canla başla...

CHP Tuzla'nın ‘aktif' gençleri

Tuzla'nın CHP'li gençleri boş durmuyor, gece gündüz demeden canla başla...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP Tuzla'nın ‘aktif' gençleri

Tuzla'nın CHP'li gençleri boş durmuyor, gece gündüz demeden canla başla çalışarak halkı bilgilendirmek için çalışıyorlar.

 

Tuzla CHP Gençlik Kolları boş durmuyor. Geçtiğimiz günlerde ‘Tuzla için ne yapılabilir' diye bir sabah kahvaltısında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan gençler, fikirlerini tartışarak, genel seçimlerde yaptıkları çalışmaları anlattılar. Büyük ilgi gören kahvaltılı toplantıda CHP'li gençler yerel seçimlere az bir süre kala  nasıl bir yol haritası çizeceklerini tartıştılar.

 

Gayet olumlu geçen toplantıda gençler en kısa zamanda yine bir araya geleceklerini ifade ettiler. Tuzla CHP'li gençlerin tek hedefi Tuzla'da yerel seçimlerden zaferle çıkmak. Gençlik Kolu üyeleri yaptıkları açıklamada, “Yerel seçimler öncesinde çok çalışacağız. Tuzla'daki vatandaşları bilgilendirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yıllardır ilçemizin sorunları çığ gibi büyüdü. 18 yıldır Tuzla'yı yöneten olumsuz zihniyetten inşallah yerel seçimlerde bir tarih yazarak kurtulacağız.

 

Bir örnek verirsek, “Yıllardır Tuzla'da pis kokudan durulmuyor. İlçemize gelenler, bu kokudan çok rahatsız oluyor. Bunun yanında hiçbir sorunumuz çözülmüş değil. Yıllardır ‘aynı tas aynı hamam' misali halkımızı bazı göstermelik projelerle kandırarak oyalıyorlar. İnşallah bizler yerelde belediye başkanlığına seçeceğimiz adayla gecemizi gündüzümüze katıp canla başla çalışacağız” dediler.

Haber: Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72