CHP Sancaktepe'den Ramazan açıklaması

Ramazan ayı, her yerde olduğu gibi Sancaktepe'de de coşkulu bir şekilde...

CHP Sancaktepe'den Ramazan açıklaması

Ramazan ayı, her yerde olduğu gibi Sancaktepe'de de coşkulu bir şekilde...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP Sancaktepe'den Ramazan açıklaması

Ramazan ayı, her yerde olduğu gibi Sancaktepe'de de coşkulu bir şekilde geçti. Hemen her akşam verilen iftar yemekleri yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlara da gerekli yardımlar yapıldı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Dr. Hakkı Sağlam tarafından yapılan yazılı açıklamada yapılan yardımlar ve ziyaretler ile ilgili bilgi verildi. Açıklamada; ‘Bu çalışmalar kapsamında haftanın üç günü önceden tespit edilmiş evlere; iftar öncesi, iftarda ve iftar sonrası olmak üzere (18 mahallede 57 ev) ziyaret yapıldı.

Keza esnaf ve sanayicilere yapılan ziyaretlerde 164 esnaf, 7 fabrika ve sanayici ziyaret edildi. Haftanın iki günü, gündüz 46 okuldan 29 tanesi; 57 cami ve 84 imam-müezzin; 4 cemevi ziyaret edildi. İlçede yakınları vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerine katılınarak ihtiyacı olan cenaze sahiplerine gerekli yardımlar yapıldı. (Hukuki destek, cenazenin adli tıptan alınması, belediyeden otobüs temini, milletvekilli ziyareti vb. gibi. (Örneğin CHP Milletvekili M. Akif Hamzaçebi cenaze evine taziyeye gitti).

Bu arada Sancaktepe İlçesi'nde bulunan kahveler hafta sonları ziyaret edilerek burada bulunan halkla da sohbetler edildi. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda da vatandaşlarını unutmayan CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı; ‘Herkes için CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı' logolu poşetler içinde Konya'dan satın alınan 3.000 paket şekeri; yine İstanbul Milletvekili Sedef Küçük'ün gönderdiği 200 paket çikolata ile CHP İlçe Başkanlığı tarafından satın alınan 500 adet çikolatadan oluşan poşetler, 27 Ağustos Cumartesi sabahından 04 Eylül Pazar akşamına kadar 2500 aile ziyaret edilerek hem bayramları kutlandı hem de bu hediyeler kendilerine ulaştırıldı.

Ayıca, bayram boyunca ilçede mevcut sağlık kurumları ve buralarda yatan hastalar ziyaret edilerek bayramları kutlanarak onlara da bu hediye poşetleri verildi. Yine bu ziyaretler kapsamında, Emniyet Müdürlüğü ve Karakollar, İtfaiye, Zabıta, Temizlik işçileri; Kaymakamlık çalışanları ile ilçede açık olan diğer bütün kurumlar ziyaret edilerek bayramları kutlandı ve adı geçen hediye poşetleri kendilerine verildi.

İlçe dahilindeki 18 mahalle ve 1 köy muhtarı, 57 cami, 10 Kuran Kursu, 5 Cemevi de ziyaret edilerek; buralardaki cemaat, öğrenci, dedeler ve hocaların bayramı kutlanarak hediye poşetleri kendilerine verildi. 12 Haziran genel seçimleri sırasında sahada yapılan çalışmalarda görevli olan partililerin aldığı notlara dayanılarak, ziyaret edilmesi gereken bütün aileler ziyaret edilerek bayramları kutlandı ve onlara da hediye poşetleri takdim edildi” denildi.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı'ndan yapılan bu açıklama, Sancaktepe ilçesinde yaşayan vatandaşları olduğu kadar diğer ilçelerimizde yaşayan vatandaşları da ziyadesiyle sevindirdi. Yine CHP İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın sonunda;  “Çalışmalarımız Ramazan ve bayramla sınırlı kalmayacak, Eylül ayı içinde de aynı kararlılık ve disiplin içinde sürdürülecektir” denildi.

           

           

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72