CHP Maltepe'de fiyasko gece!

CHP Maltepe'de fiyasko gece!

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP Maltepe'de fiyasko gece!

10 ay içinde 200 üye kaydedemeyen Süleyman Kıpırtı başkanlığındaki CHP Maltepe İlçe Örgütü'nün gecesine organizasyon eksikliği damgasını vurdu. Düğün salonunda düzenlenen dayanışma gecesinde oturmaya yer bulamayan çoğu partili, salonu terk ederken parti üst düzeyinden de yeterli katılım olmadı.

Süleyman Kıpırtı başkanlığındaki CHP Maltepe İlçe Örgütü, 10 ay içinde ikinci dayanışma gecesini gerçekleştirerek dikkatleri üzerine topladı. Bu süre zarfında partiye 200 üye kaydedemeyen ilçe yönetimimin düzenlediği son dayanışma gecesi ise baştan aşağıya fiyaskoydu.

Beşinci sınıf salonda bu kadar olur!

Maltepe'de onlarca kaliteli restoran bulunmasına rağmen beşinci sınıf bir düğün salonunda düzenlenen dayanışma gecesinde büyük karmaşa yaşandı. Kimin nerede oturacağı noktasındaki karmaşa, zaman zaman tartışmalara kadar vardı. Bileti olmasına rağmen birçok partili yer bulamayınca salonu terk etmek zorunda kaldı. Öte yandan biletsiz çok sayıda partilinin de salonda oturduğu dikkatlerden kaçmadı. Salonda yeterli sandalye ve masa olmayınca komşu esnaftan takviye alınması ise trajikomik manzaralar oluşturdu. Satılan bilete göre salonun yetersiz ve küçük kalması izdiham ve karmaşaya neden oldu.

""

Sadece köy dernekleri

Gece, sadece karmaşa ile değil katılımdaki yetersizlikle de dikkat çekti. Geceye, parti üst düzeyinden yeterli katılım olmadığı görüldü. Sadece bir genel başkan yardımcısının katıldığı dayanışma gecesine; Maltepe'deki sivil toplum kuruluşları ve iş adamları da yeterli ilgiyi göstermedi. Gecede sıra protokol anonsuna geldiğinde bu gerçek apaçık ortaya çıktı. Bir-iki milletvekilinin dışında birkaç köy dernek başkanı ve muhtarın katıldığı gece sadece karmaşa ve izdihamla akıllarda kaldı. Gecenin tek güzelliği ise engellilerden oluşan Bremen Mızıkacıları oldu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3