CHP Maltepe'de ‘Kıpırtı' dönemi

CHP Maltepe İlçe Kongresi geçtiğimiz hafta sonu Maltepe Küçükyalı Kültür...

CHP Maltepe'de ‘Kıpırtı' dönemi

CHP Maltepe İlçe Kongresi geçtiğimiz hafta sonu Maltepe Küçükyalı Kültür...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP Maltepe'de ‘Kıpırtı' dönemi
CHP Maltepe İlçe Kongresi geçtiğimiz hafta sonu Maltepe Küçükyalı Kültür Merkezi Serince Salonu'nda yapıldı. Kongreye; CHP Birinci Bölge Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı. Durgun bir havada başlayan kongreye ilgi beklenenden az oldu. Kongrenin yapıldığı salonun küçük olması nedeniyle partililerin yarısından fazlası dışarıda kaldı.

""

 

Listelerin oylaması sırasında blok mu, çarşaf mı? tartışması yaşandı. Tartışmalı geçen liste oylamasında blok listeye karar verilmesiyle çarşaf liste isteyenler tepki göstererek salonu boşalttı. Bu nedenle kongreye bir süre ara verildi. Delegelerin tekrar salona dönmesiyle birlikte  tartışmalar yine başladı ve uzun süre devam etti. Tartışmaların devam etmesi nedeniyle oylamaya geçilemedi.


""

 

Gece yarısı tamamlanan oylama sonucunda toplam 382 delege oy kullandı. 3 oy geçersiz sayıldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'in desteklediği bilinen Ali Cengiz Erol,110 oy aldı. Kongrenin en güçlü isimlerinden ve kazanması muhtemel olarak görülen Haluk Özsaraç ise ancak 121 oy alabildi.

 

Kongrenin kazananı Süleyman Kıpırtı oldu. Kıpırtı, 148 oy alarak Maltepe'nin yeni İlçe Başkanı oldu. CHP Maltepe İlçe Başkanı olarak seçilen Süleyman Kıpırtı'nın Yönetim Kurulu Listesi aşağıdaki şekilde belirlendi.

 

YÖNETİM KURULU:

 

Süleyman Kıpırtı ( Başkan)

Özgür Aksoy

Zeynep Babacan

Şahin Çakır

Haki Derin

Erkan Dincel

Erkan Duyar

Fatma Esirtgen

Evin Gençosmanoğlu

Nilgün Günöz

Turgut Ölmez

Cemal Sahan

Hasan Solmaz

Cemal Şahinler

Erbil Uzunoğlu

Perihan Yüksel Toraman

Levent Zengin

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3