CHP'li Battal İlgezdi yerel basınla buluştu

Ataşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Battal İlgezdi yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP'li Battal İlgezdi yerel basınla buluştu

Ataşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Battal İlgezdi yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

16 Şubat 2019 Cumartesi 15:42
CHP'li Battal İlgezdi yerel basınla buluştu

Tertiplenen kahvaltı programı ile yapılan istişare toplantısında karşılıklı sohbet tadında Ataşehir ilçesi tartışıldı. İmardan tutunuz halkın tüm sorunları masaya yatırıldı.

İlgezdi “Özellikle ilçemizde imar sorunu çok büyük bir problem bununla ilgili dönemin belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüştüm defalarca söz verdiği halde bir türlü sözünden durmadı” dedi.

İmar konusu en büyük sorunlardan biri.

“İmar konusunda gerçekten de can sıkıcı şeyler yaşıyoruz. Dönemin Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan randevu aldık görüşmeye gittiğimizde bana dediği şuydu, evet Ataşehir’in sorunlarını biliyorum imar sorununu çözmek için çaba harcayacağım demişti. Ama vaatlerini yerine getirmedi ve kendisi gitti. Hala Ak Parti, ilçemizin imar projesini çıkaracak geçsinler onu. Tamam meclise gelsin birlikte çıkaralım” dedi. İlgezdi yerel basının sorularını da tek tek yanıtladı.

Kusura bakmasınlar meclis üyelerini mahalle halkına soracağım

Battal İlgezdi konuşmasına “Meclis üyesi arkadaşlarım kusuruma bakmasınlar onları kendi yaşadığı mahallede oturan halkımıza soracağım. Ben geldim meclis üyesi olacağım sonra adam seçiliyor bir daha halkın arasında görmek mümkün olmuyor. Sahada 5 veya 6 kişinin haricinde sokaklarda kimseyi görmüyoruz” diye devam etti.

Yerel basını önemsiyoruz mecliste bir yasa çıkarsa her önüne gelen gazete çıkarmaz

Başkan Adayı İlgezdi konuşmasını “Siz yerel gazetecileri ben yıllardır tanıyorum bu işi yapıyorsunuz ekmeğiniz buradan geliyor ama bir yasa çıkartılırsa her önüne gelen gazete çıkarmaz” diyerek bitirdi.

Son Güncelleme: 17.02.2019 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72