CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Atatürk anıtına çelenk bıraktı

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Atatürk anıtına çelenk bıraktı

05 Şubat 2019 Salı 13:21
CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Atatürk anıtına çelenk bıraktı

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel Kartal Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Yüksel'e CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin adına bir dakikalık saygı duruşundan sonra CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel bir konuşma yaptı. Yüksel, konuşmasının ardından Ankara Caddesi esnafını ziyaret etti.

Konuşmasına, "Kıymetli Kartallılar, değerli ailem, sevgili Cumhuriyet gönüllüleri, hepiniz hoş geldiniz." sözleriyle başlayan Yüksel, "'Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yaşatacak olan sizlersiniz' şiarıyla yola çıktığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu cumhuriyete ve cumhuriyet değerlerine bağlı bir Atatürk genci olarak 2009'da devraldığımız sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız hep birlikte burada devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yüksel: Martın sonu bahar

Yüksel şu ifadeleri kullandı:

"2009'da devraldığımız sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız bütün Kartallıların desteğiyle, sizlerin desteğiyle, kocaman ailemizin çalışmasıyla, benim önde olduğum, önde koştuğum bu yarışta birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve sevgi ışığında Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir şekilde koşturacağımızdan ve bu iktidarımızı devam ettireceğimizden, devraldığım bayrağı da en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Martın sonu bahar diyorum. Şimdiden çalışmalarımıza başlıyoruz, hepinizi kutluyorum, teşekkür ediyorum. Enerjiniz, ışığınız bana güç veriyor. Hep birlikte, daha güçlü olacağız."

Çelebi: Seçim kampanyamız başlamıştır

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi'nin konuşması:

"Sevgili Kartallılar, bugün burada Atatürk'e saygımızı göstererek, ona çelenk sunumunu gerçekleştiren belediye başkan adayımız, belediye başkanımız olacak Gökhan Yüksel arkadaşımızla, kardeşimizle, yoldaşımızla, gönüldaşımızla birlikte, hep birlikte bizi burada yalnız bırakmadığınız için ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yolda birlikte yürüyeceğiz, bunda hiç birinizin şüphesi olmasın. Biz 10 yıl önce devraldığımız Kartal Belediyesi'ni, 10 yıldır yönettiğimiz Kartal Belediyesi'ni bir 10 yıl, 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl daha yönetmek üzere, bugün tekrar burada startımızı vermek üzere yola çıkıyoruz. Bugün burada, çelenk sunumumuzla birlikte seçim kampanyamızın başlangıç günü olarak kabul ediyoruz. Burada hep birlikte sizin desteğinize, yüreklerinize, gönlünüze ihtiyacımız var. Hem gönlünüzü, hem yüreğinizi, hem de dostluğunuzu bizimle paylaşın. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, biz 1 Nisan'da baharı yaşayacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3