CHP Kadın Kolları'ndan başarılı bir organizasyon…

CHP Kadın Kolları'ndan başarılı bir organizasyon…

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP Kadın Kolları'ndan başarılı bir organizasyon…

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları'nın organize ettiği 16. Tüzük Kurultayı, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde başarılı bir katılımla gerçekleştirildi.

CHP Kadın Kolları yeni tüzük tanıtımı; CHP Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri Celal Dinçer, Müslim Sarı, CHP İzmir Milletvekili, Kadın Örgütlenmesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Birgül Ayman Güler, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Atılgan, CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, CHP Kadın Kolları MYK Üyelerinin tamamı, Kartal CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, İlçe Yönetimi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Başkan Danışmanları, Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nimet Karabulut, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza ve yönetimi, Deniz Gezmiş'in ağabeyi Bora Gezmiş ve İstanbul'un 26 CHP İlçe Örgütü Kadın Kolları ve partililerin katılımıyla Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

""

Yenilenen CHP'de tüzük değişiklikleri ve 11. Kurultay sürecini Parti Meclis Üyesi Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan; Kadın Kolları sitesi ve sosyal medya sunumunu,  MYK. Üyesi Elfin Tataroğlu; Kadın bültenini ise MYK üyesi Ulun Havva Kayın yaptı.
Cem Hatunoğlu'nun yıllık çalışma planını sunmasının ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK. Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Parti içi kadın örgütlenmesi ve kadın hakları ile ilgili salonda bulunan partilileri bilgilendirdi.

 

""

Bilgilendirmenin ardından bir konuşma yapan Güler, parti içi demokrasiye vurgu yaparak, “Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz bir önceki tüzük kurultayımızda kadınlarla ilgili değişen maddelerimiz vardı. Önümüzdeki süreçte ve ondan sonraki süreçte siyasette kadının var olması adına hayata geçirebilmek için yaptığımız çalışmalarımız var” dedi.

 

Konuşmaların ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Kartal Belediyesi Koro Şefi Özgür Doğan sahne alarak konuklara Türk Halk Müziği'nin unutulmaz eserlerinden bir dinleti sundu.

CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilen toplantı, hazırlanan ikramların sunumu ve sohbetlerle son buldu.

Haber-Foto: Güldür Bilgili

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3