CHP İl Başkanı Salıcı'dan Şile Örgütü'ne ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve il yöneticileri Şile İlçe...

CHP İl Başkanı Salıcı'dan Şile Örgütü'ne ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve il yöneticileri Şile İlçe...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP İl Başkanı Salıcı'dan Şile Örgütü'ne ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan  Salıcı ve il yöneticileri Şile İlçe Örgütü'nü ziyaret ettiler.

Şile ilçe kongre sonrasında Başkanı Aras Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışmak için ziyaretin gerçekleştiği bildirildi.

 

İl Başkanı yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu, CHP büyük bir değişim sürecinden geçti ve artık taşlar yerine oturdu bu nedenle bu gün il yönetimi olarak Şileye yaptığımız bu ziyaret çerçevesinde genç başkana ve çalışma arkadaşlarına başarı dileklerimi sunuyorum diyen İl Başkanı  Salıcı ancak yaklaşan yerel seçimler nedeniyle parti içi muhalefet yapanlara seslenerek şunu belirtmeliyim ki yaptıkları muhalefeti artık AKP için yapmalıdırlar diyerek mesajını verdi.

""

 

Şile bir örnek yıllarca CHP belediyesi olarak bilinen Şile Belediyesi AKP teslim edilmiş artık daha öncede söylediğim gibi ilk hedefimiz anakent yani İBB tabi ki sonrasında elbette ilçeler şu an Şile deyiz altın tepsi ile AKP ye  teslim edilen Şile Belediyesini geriye almaktır arkadaşlar bundan böyle çalışmalarımızı belediyeler bazında yapmalıyız dedi.İl Başkanının konuşmasından sonra toplantının geriye kalan bölümü basına kapalı olarak devam etti. HABER FOTO: NURCAN KIRCALI

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3