“CHP Çekmeköy, kimsenin arka bahçesi olmayacak”

18 Mayıs'ta yapılacak CHP Çekmeköy İlçe Kongresi'nde ilçe başkan adaylığını...

“CHP Çekmeköy, kimsenin arka bahçesi olmayacak”

18 Mayıs'ta yapılacak CHP Çekmeköy İlçe Kongresi'nde ilçe başkan adaylığını...

06 Mayıs 2014 Salı 15:40
“CHP Çekmeköy, kimsenin arka bahçesi olmayacak”

Erdoğan Bozkurt: “CHP Çekmeköy, kimsenin arka bahçesi olmayacak”

18 Mayıs’ta yapılacak CHP Çekmeköy İlçe Kongresi’nde ilçe başkan adaylığını açıklayan Erdoğan Bozkurt, “Artık Çekmeköy’de ayrışmalara, kayırmalara izin vermeyeceğiz. Muhalefetin nasıl yapılması gerektiğini herkese göstereceğiz” diyerek örgütten destek istedi.

Bozkurt, örgütün baskısına kayıtsız kalmadı

Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP Çekmeköy ilçe örgütü, aldığı başarısız sonuçla hedef tahtasına oturmuştu. İlçe Başkanı Murat Cirav ve ekibi görevden alınmıştı. 18 Mayıs’ta yapılacak ilçe kongresinde adaylar bir bir ortaya çıkarken örgütün emektar ismi Erdoğan Bozkurt da, “Ben de varım” dedi. Son yapılan ilçe kongresinde bütün ayak oyunlarına rağmen ilçe başkanlığını kıl payı kaçıran Bozkurt, bu sefer daha iddialı. Erdoğan Bozkurt, Çınar Düğün Salonu’nda düzenlediği kahvaltı ile ilçe başkanlığı adaylığını açıkladı. Erdoğan Bozkurt’un bu kararı almasında, örgütten gelen yoğun baskı ve desteğin etkili olduğu konuşuluyor. Öte yandan partiye yıllarca hizmet etmesi ve örgütü iyi tanıması da Erdoğan Bozkurt’u avantajlı kalıyor.

""

“Çekmeköy’de ayrışmacı zihniyet son bulacak!”

İlçe Başkan Adayı Erdoğan Bozkurt, “Ben, kin ve nefretle değil, sevgiyle geleceğim” dedi. İddialı açıklamalarda bulunan Bozkurt,  aday olması halinde parti içindeki tüm küskünlüklere son vereceğini söyledi. Adaylık sürecini de değerlendiren Bozkurt, “Ben yıllardır partide görev aldım. Bu deneyimlerime güvenerek adaylığımı sizlerin huzurunuzda açıklamak istiyorum. Ben burada fazla eskilere takılmak istemiyorum. Neden başarısız olduk demeyeceğim… Bundan sonraki sürece bakacağız” dedi.

""

“Partiyi hak ettiğimiz noktaya taşıyacağız”

CHP’nin artık Çekmeköy’de hak ettiği noktalara gelmesi gerektiğini söyleyen Bozkurt, “Bugüne kadar bu partide emekleri geçen gençlik kollarına ve kadın kollarına şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ben bu seçimde başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü ben kendime ve ekibime güvenerek bu yola çıktık. Hepinizden destek bekliyorum” dedi.

""

“Muhalefeti herkes görecek”

“Benim rakibim AKP’dir” diyen Erdoğan Bozkurt, “Son zamanlarda içimizden bazı aykırı söylemler çıkıyor. Bizden olan ve bizden olmayan. Ama ben bu zinciri kıracağım. Bu partiye kim gelirse gelsin başımızın tacı olacaktır” dedi.  “Çekmeköy’de bizim dönemimizde yapacağımız muhalefeti herkes görecek” diyen Erdoğan Bozkurt, “Kimseye göz yummayacağız. Belediyeye ve AKP’ye karşı herkesin haklarını koruyarak muhalefeti en iyi şekilde yapacağız” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 06.05.2014 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3