CHP Çekmeköy, ilk toplantısında sınıfta kaldı

CHP Çekmeköy ilçe örgütünün düzenlediği ilk toplantıda katılımın azlığı...

CHP Çekmeköy, ilk toplantısında sınıfta kaldı

CHP Çekmeköy ilçe örgütünün düzenlediği ilk toplantıda katılımın azlığı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP Çekmeköy, ilk toplantısında sınıfta kaldı

CHP Çekmeköy ilçe örgütünün düzenlediği ilk toplantıda katılımın azlığı dikkat çekerken eleştiriler ise ayyuka çıktı.

CHP Çekmeköy ilçe teşkilatı tarihinde bir ilki gerçekleştirerek! örgüt toplantısı düzenledi. Natural Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya beklenilen katılım olmadı. Partinin yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri az sayıdaki katılımcının soruları karşısında soğuk terler döktü.

Sipahi, gerilimi fark edince salonu terk etti

Bölge milletvekili Murat Tanla'nın da katıldığı toplantıda en dikkat çeken isim ise Hüseyin Sipahi oldu. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sipahi, eleştirilerin artacağını hissederek salonu erken terk etti. Salonu terk etmeden önce kısa bir selamlama konuşması yapan Sipahi, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Her zamankinden daha çok çalışılması gerektiğini söyleyen Başkan Sipahi, "Kavga ve gürültüden uzak, yapıcı bir şekilde herkes sorumluluğunun bilinciyle hareket etmeli" dedi.

""

Partililerden yapıcı eleştiriler

Programın son bölümünde ise soru kısmına geçildi. Yaklaşık 30 partili tek tek özellikle meclis üyelerine eleştirilerde bulundu. Aralarında Ünal Bellek, Nejdet Yılmaz ve Sait Aydemir'in de bulunduğu partililer, yönetimin tüm iyi niyetine rağmen hala sahada yeteri kadar çalışmadıklarını dile getirerek, meclis üyelerinin daha aktif olmaları noktasındaki fikirlerini dile getirdi. Haber: Gürhan Demirtaş

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3