CHP BEYKOZ’DAN FESTİVAL AÇIKLAMASI

Beykoz İlçe Başkanlığı çayır festivaline İBB engel oluyor iddialarının ardından basın açıklaması yaptı. Yazılı açıklamada şunla söylendi:

CHP BEYKOZ’DAN FESTİVAL AÇIKLAMASI

Beykoz İlçe Başkanlığı çayır festivaline İBB engel oluyor iddialarının ardından basın açıklaması yaptı. Yazılı açıklamada şunla söylendi:

13 Eylül 2019 Cuma 11:20
CHP BEYKOZ’DAN FESTİVAL AÇIKLAMASI

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı imzasıyla yazılı olarak paylaşılan basın açıklamasında konunun Beykoz Belediyesi'nin sabırsızlığından kaynaklandığı iddiası savunulurken şu ifadelere yer verildi:

Son günlerde Beykoz kamuoyunu meşgul eden Beykoz belediyesince organize edilen yöre derneklerimizin festivali ile ilgili olarak İBB izin vermiyor!, İBB festivali engelliyor gibi 2 gündür yaşanan olaylar nedeniyle kamuoyuna açıklama yapmak zarureti doğduğundan öncelikle bilinmesini isteriz ki Beykoz belediyesinin izin talebinin çelişkili olması İBB ye yapılan talebin önce serebral palsi hastalığına dikkat çekmek için olduğu daha sonra talebe cevap alamayınca

talebi yöre derneklerinin festival talebine çevirdiği resmi yazışmalarla belli olduğu halde Beykoz belediyesinin çok doğal olan yöre dernekleri festivali için İBB’ den izin istemeyi sanırım içlerine sindiremediklerinden eski alışkanlıklarıyla yazışmanın sonunu beklemeden festival alanına tesisleri kurmaya başlaması ile başlayan karmaşa İBB daire başkanlarımızın iyi niyetli çabalarıyla sonuçlandırılmış ve gerekli izinler alınmıştır. sonuç olarak Beykoz belediye başkanı ve yetkilileri rahatlıkla çözebilecekleri konuyu çözülemez hale getirmek için her türlü çabayı sarfetmelerine rağmen konu ilçe başkanlığımızca sürekli takip edilerek istenilen kaos ortamını yaratılmasına fırsat verilmemiştir. Beykoz’u Diyarbakır zannedip karpuz festivali düzenlemeyi beceren Beykoz belediye yetkililerini bundan sonra daha dikkatli olmaya davet ediyor CHP Beykoz ilçe başkanlığı olarak Beykoz’un çıkarları söz konusu olduğunda gerisinin tefferuat olduğunu Beykozlularca bilinmesini isteriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3