CHP BEYKOZ’DA İŞTAHI KABARAN EVLERE ŞENLİK ADAYLAR!

Beykoz İlçe Başkanlığı için çalışmalara başlayan adaylar ne partide nede tabanda karşılık buluyor. İBB’nin CHP’ye geçmesi ile iştahları kabaran bu adaylar, birden koltuk derdine düştü.

CHP BEYKOZ’DA İŞTAHI KABARAN EVLERE ŞENLİK ADAYLAR!

Beykoz İlçe Başkanlığı için çalışmalara başlayan adaylar ne partide nede tabanda karşılık buluyor. İBB’nin CHP’ye geçmesi ile iştahları kabaran bu adaylar, birden koltuk derdine düştü.

05 Kasım 2019 Salı 19:30
CHP BEYKOZ’DA İŞTAHI KABARAN EVLERE ŞENLİK ADAYLAR!

CHP’de seçim takvimi netleşti. Buna göre, 8 Kasım-1 Aralık 2019 arasında mahalle delegeleri seçimi, 14 Aralık 2019-27 Ocak 2020 arasında ilçe kongreleri, 3 Şubat-2 Mart 2020 arasında da il kongreleri gerçekleştirilecek.

PARTİNİN YOLUNU UNUTANLAR BİR BİR ORTAYA ÇIKTI!

Özellikle İBB’nin CHP’ye geçmesi ile ilçelerde çok sayıda adayların yarışması bekleniyor. Benzer durum Beykoz’da da yaşanacak. Partinin yolunu unutanlar birden bire ortaya çıkarak, ‘Ben adayım’ diyerek destek bulmaya çalışıyor. Beykoz’da yemekten yemeğe partiye uğrayan ve her dönem bir koltuğa aday olan bu isimler ne tabanda nede partide karşılık buluyor. İşte Beykoz’da adaylık için nabız yoklayan o isimler:

30 SENE ÖNCE KAPTIRDIĞI KOLTUĞUN DERDİNDEKİ İSİM: ŞEVKET ARIKAN

Dile kolay 30 sene önce SHP’de belediye başkanıydı. Belediye başkanlığını Refah Partisi’ne kaptırdı. Ogün bugündür CHP, o kaptırdığı belediyeyi bir türlü bulamıyor!. O dönemde siyaset yaptığı akranları torun torba ile vakit geçirirken, Şevket Arıkan, çeyrek asırdır kaptırdığı koltuğun derdinde. Nerede koltuk var Arıkan aday. Kendi hemşerileri dahil arkasında hiçbir tabanı yok. Yemekten yemeğe partiye uğraması ile bilinir. Oda İBB’nin CHP’ye geçmesi ile iştahlanan ve koltuğu bulma hayalinde!..

BEYKOZ’DA ŞÖVANİZMİ KÖRÜKLEYEN İSİM: MAHİR TAŞTAN

İlçe başkanlığı döneminde CHP Beykoz’da bir arpa boyu yol alamadı ama kendisi Beykoz – Ataşehir arasında mekik dokuyarak epey yol aldı. İlçe başkanlığını kaybettikten sonra, kendisinden haber alan olmadı. Unutulmamak adına yemekten yemeğe partiye uğrayıp boy gösterdi. Kendi çıkarlarını parti çıkarlarının her zaman üstünde tuttu. Beykoz’da birilerinin emir ve talimatlarını yerine getirmeyi prensip edindi. Başkanlığında Şövanizmi körükleyen, sosyal hayattan tamamen kopuk bir portre çizdi. Sokakta ise hiçbir karşılık bulamadı. Siyasi arkadaşları ise; toplumda ve CHP’de karşılık görmeyen isimler. Oda İBB’nin CHP’ye geçmesi ile koltuk sevdasına düşen bir isim.

KENDİ REKLAMININ PEŞİNDEKİ ADAY: DEVRİM ALTINTAŞ

Her koltuğa ve yere aday. Kaybedince de ara ki bulasın. Örgüt içinde olmayan ve sempati duyulmayan bir isim. Adaylıklarında kendini partisinin önünde göstermesi hep yadırgandı. Adaylık çalışmalarında kendisi var partisi yok. O da diğer adaylar gibi İBB CHP geçince iştahlanan ama arkasında bir kitlesi olmayan bir isim.

CHP’YE SEÇİM KAYBETTİRMİŞ MHP'Lİ İSMİ ORTAY ADAY MI YAPACAKLAR?

Bu üç aday, kendilerine olan güvenleri ve tabanda bir destekleri olmadığı için bir başka aday üzerinden de çalışmalar yürütüyorlar. CHP’ye seçimi kaybettirmiş MHP’nin belediye başkan adayını ilçe kongresinde ortak aday çıkarma çalışması içindeler. Kendileri de yönetim kurulu ve başkan yardımcılıklarına fit olacaklar..

Son Güncelleme: 07.11.2019 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3