CHP Beykoz’da Gülay Demirel coşkusu: “ADAYIM ÇÜNKÜ KAZANACAĞIZ”

Beykoz’un eğitim gönüllüsü Gülay Demirel Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan etti. İlçe teşkilatında yoğun bir kalabalık ve sevgi gösterisi ile karşılanan Gülay Demirel, neden aday adayı olduğunu açıkladı ve “Adayım çünkü kazanacağız” dedi.

CHP Beykoz’da Gülay Demirel coşkusu: “ADAYIM ÇÜNKÜ KAZANACAĞIZ”

Beykoz’un eğitim gönüllüsü Gülay Demirel Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan etti. İlçe teşkilatında yoğun bir kalabalık ve sevgi gösterisi ile karşılanan Gülay Demirel, neden aday adayı olduğunu açıkladı ve “Adayım çünkü kazanacağız” dedi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:26
CHP Beykoz’da Gülay Demirel coşkusu: “ADAYIM ÇÜNKÜ KAZANACAĞIZ”

BEYKOZ’UN EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ

Beykoz’da eğitim gönüllüsü olarak bilinen Gülay Demirel 13 yıldır BEDES (Beykoz Eğitime Destek) Derneği Başkanı. Aynı zamanda CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan Gülay Demirel, şimdi de belediye başkan adaylığı için kolları sıvadı. Demirel, ilçe teşkilatında görkemli bir kalabalıkla aday adaylığını açıkladı. Katılımcıların ellerinde Gülay Demirel’i destekleyen dövizleri ilgi çekti. Adaylık açıklamasına ilçe başkanı Aydın Düzgün’ün yanı sıra; sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş adamları, kadınlar, gençler ve çok sayıda partililer katıldı.

Gülay Demirel’in adaylık açıklamasından önce bir konuşma yapan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “CHP olarak, bu seçimlere parti disiplinimizi koruyarak, tüm örgütümüzle beraber aday kim olursa olsun bir çığ gibi arkasında duracağız. Aday Adaylarımızla, Meclis Üyesi Aday Adaylarımızla, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak partimize, sosyal demokrasiye yakışır bir süreç yaşayacağız. Sayın Gülay Demirel’in partimize başvuran 2. aday adayı olarak şimdiden kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

GÜLAY DEMİREL KONUŞTU SALON COŞTU

Daha sonra sevgi gösterisi ve tezahürat eşliğinde kürsüye çıkan Gülay Demirel neden aday adayı olduğu ile ilgili kapsamlı bir açıklama yaptı.

Adayım, çünkü:

Ben ve çalışma arkadaşlarım, Beykoz halkının yaşam kalitesini yükseltecek yaratıcı ve yenilikçi projeler üreterek Beykoz’a değişim ve gelişimi destekleyen, doğayı koruyan bir yönetim anlayışı getirmek istiyoruz.

Hizmeti halkına veren, hedef odaklı, şeffaf belediyecilik yapılması gerektiğini biliyoruz. Üreten, kazandıran, Türkiye’nin ‘Marka Kent’ini yaratmayı amaçlıyoruz.

Adayım, çünkü:

Beykoz ve Beykozluları çok iyi tanıyor ve yıllardır burada bilfiil çalışıyorum. Gelişim, refah ve mutluluk harici hiçbir karşılık beklemeden çabalıyoruz. Beykoz’umuzun daha iyi olanaklara sahip olabileceğini görüyor, bu potansiyeli değerlendirmek istiyoruz.

Adayım çünkü:

Beykoz genç nüfusu ve girişimci ruhuyla kendi kendini yönetebilecek bir kenttir. Üreten, geliştiren ve kazandığını paylaşan bir Beykoz’un önünü açmak istiyoruz. Kentin çok değerli ve kaybolmakta olan tarihsel ve kültürel kimliğini Beykozlular ile birlikte onarmayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz.

Adayım çünkü:

Esnafımızın, balıkçılarımızın ve balıkçılığın sorunlarının farkındayız. Sosyal Belediyecilik kapsamında sunacağımız destek ve çağdaş projeler ile esnafımızı kalkındıracağız. Gerekli projeleri hayata geçirmek için ihtiyaç duyulan bilgi, donanım ve en önemli motivasyona sahibiz. Yeni istihdam alanları yaratmak için Beykoz’umuzun özel dokusunu koruyarak, yatırımcılara cazibe merkezi haline getirecek projelerimizi hazırladık.

Adayım çünkü:

Çalışan annelerimizin çocukları için sağlıklı ortamlar sunan çocuk yuvaları ve kreşlere ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz. Gençlerimizin içinde bulunduğu sorunları biliyoruz.

Engelsiz bir kent için atılması gereken tüm adımları mağduriyeti yaşayan Beykozlumuzla birlikte çözmeyi istiyoruz. Tüm bu sorunların çözümü için bölgemizde eğitim, sağlık, spor ve gençlik merkezlerini açmak öncelikli çalışmalarımız olacaktır.

Adayım çünkü:

Bugüne kadar sahip olduğumuz tüm tecrübeyi daha yetkin projelerle halkımıza hizmet olarak sunmayı amaçlıyoruz. İşte bu sebeplerle, inandığımız projelerimizi hayata geçirebilmek, İstanbul’un ve Türkiye’nin örnek ilçesi olup insanımızın kazanacağı bir kent yaratmak için halkımızdan yetki ve destek talep ediyoruz.. Açıklama sonrasında Gülay Demirel katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çekti..

Son Güncelleme: 23.10.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72