CHP Ataşehir seçim startını verdi

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı; İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Delegeleri,...

CHP Ataşehir seçim startını verdi

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı; İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Delegeleri,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP Ataşehir seçim startını verdi

CHP  Ataşehir İlçe Başkanlığı; İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Delegeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri  ile bir araya gelerek yerel seçime yönelik stratejileri konuşarak seçim startını da verdi.

Ataşehir'de yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmaların tartışıldığı bu toplantıda, Seçim Startı verilmesinin yanı sıra seçime yönelik stratejiler de oluşturuldu. Bu kapsamda ilçe yöneticilerinin, belediye meclis üyelerinin, milletvekillerinin ve mahalle meclislerinin oluşturacağı ekiplerle mahalle ölçeğinde yapılacak çalışmaların detayları da masaya yatırıldı.

Toplantıda; İlçe Başkanlığı Ataşehir'de sandık bazında örgütlenmeyi ve tüm seçmenlerini en az üç kez ziyaret etmeyi hedefliyor. Ayrıca, mahalle meclislerinin; belediye meclis üyeleri, milletvekilleri ve örgütün desteği ile halkın sorunları ve talepleri dinlenip, çözüm üretilmesi yönünde görüş bildirildi. Yine Ataşehir Belediyesi'nin yaptığı sosyal belediyecilik anlayışına örnek teşkil eden uygulamalar halka anlatılacak.

""

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak yaptığı sunumda; “Amacımız; her seçmenimizin kapısını çalmak, Türkiye‘nin  geleceğini belirleyecek seçimlerde demokrasinin yeniden işlemesini sağlamak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkelerini ve  halktan yana politikalarını kitlelere iyi anlatmak daha özgür, daha adaletli, daha demokrat  ve daha mutlu bir Türkiye inşa etmektir. 4 yıldır Ataşehir'de belediyemizin çalışmalarından ve halktan yana tavrından memnun olanların 2014 seçimlerinde yine Cumhuriyet Halk Partisi'ni destekleyeceklerinden eminiz. Umudumuz ve dileğimiz bu desteğin İstanbul ve Türkiye genelinde de verilmesidir. Halkımızın sağduyusuna güveniyoruz, onların güvenine layık olmak için tüm örgütümüzle  var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3