Cemil Ekşi ve ekibi halkı bilgilendiriyor

Ekşi ve birinci bölge Milletvekili adayı Tekin çalışmalarında hız kesmiyor

Cemil Ekşi ve ekibi halkı bilgilendiriyor

Ekşi ve birinci bölge Milletvekili adayı Tekin çalışmalarında hız kesmiyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Cemil Ekşi ve ekibi halkı bilgilendiriyor

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda örgütlerden sorumlu Cemil Ekşi ve birinci bölge Milletvekili adayı Gürsel Tekin çalışmalarında hız kesmiyor. Ekşi, geçtiğimiz hafta sonu Tuzla da halkın büyük ilgisiyle karşılaştılar. Tekin, vatandaşlara; “Bizler koltuklarda oturmak için seçilmedik. Halkın arasına katılıp, dertlerini, sorunlarını, hal ve hatırlarını sormak için varız. Ben sabahın altısında kalkıp 2 saatlik uykuyla halkımızın sorunlarını dinlemek için yola çıkıyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi, partililere hitaben; “Çok çalışmalısınız. Halkın arasına girerek onların sorunlarını dinleyin. Varsa hastalarıyla ilgilenin, yine varsa cenazelerine katılıp onların üzüntülerini paylaşın. Seçime bir buçuk ay kaldı. Bu süreyi çok, ama çok iyi değerlendirin. Bu seçimi mutlaka kazanmalıyız. Türkiye'de vatandaşın durumu ortada. İşsizlik, yoksulluk almış başını gidiyor. Vatandaş, gittikçe fakirleşiyor” dedi.

“Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu son derece olumlu bir projeyle halkın karşısına çıkıyor. Bizler de bu fırsatı kaçırmamak için fırsatı değerlendirmemiz lazım” diyen Ekşi, “Proje kapsamındaki ‘Aile Sigortası'nı halka çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bedelli askerlikle ilgili de gençlerimizi aydınlatın. Bu bir fırsat. Hemen her eve, işyerine girerek halkın ve esnafın sorunlarını dinleyin” dedi.

Haber: Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72