Çelebi: “İşsiz gençlerimize iş imkanı sağlanacak”

MHP Şile Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, 30 Mart'ta seçimleri kazanmaları...

Çelebi: “İşsiz gençlerimize iş imkanı sağlanacak”

MHP Şile Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, 30 Mart'ta seçimleri kazanmaları...

20 Şubat 2014 Perşembe 16:25
Çelebi: “İşsiz gençlerimize iş imkanı sağlanacak”

Erol Çelebi: “İşsiz gençlerimize iş imkanı sağlanacak”

MHP Şile Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, 30 Mart’ta seçimleri kazanmaları durumunda yapacaklarını, yaptığı açıklama ile vatandaşlara duyurdu. Erol Çelebi’nin yaptığı açıklamalar arasında en dikkat çekeni işsizlik konusu oldu. Çelebi yaptığı açıklamada; “İşsizlik sorununun büyük olduğu ilçemizde, özellikle gençlerin önünü açabilmek, köyden kente göçün önüne geçmek ve onlara iş imkanı sağlamak için önemli projelerimiz var” dedi. Erol Çelebi, kendisinin de sanayici olması nedeniyle, açıklamasında; “Özellikle montaj sanayii ile uğraşan birçok yatırımcı arkadaşımız var. Onlara imkan sağladığımız takdirde bu arkadaşlar Şile’ye yatırım yaparlar. Biz de kendilerine bir şart koşacağız o zaman. Bu şart, ‘Arkadaş bünyende çalıştıracağın personel bizim insanımız olacaktır’ dedi.

""

“Önce partiye üye ol, baskısı bizim anlayışımızda yok”

MHP Belediye Başkan Adayı Erol Çelebi, açıklamasının devamında; “İnsanımızın refahı, geçimi ve yaşam standardını artırmak yerel yönetimlerin önemli görevlerinden biridir. Bu nedenle yöremizde işsiz gezen ve kendisine iş imkanı yarattığımız bir vatandaşın evine ekmeğini götürmesi bizi mutlu eder,  gurur duyarız. Ama bazıları gibi parti üye koçanını önüne koyarak, ‘önce partiye üye ol öyle gel’ mantığı bizde yoktur. Ayrıca birçok taşeron şirket üzerinden geçici olarak bazı resmi kurumda şu an çalışan geçici işçi kadrosunda bulunan arkadaşlarımızın, küçük yerde yaşamanın gereği, farklı siyasi partiden biriyle selamlaşması bile o arkadaşımızın anında ihtar aldığı gerçeğini de unutmamak lazım” dedi ve  “Benim ve arkadaşlarımın anlayışında baskı ve bezdirme politikası yoktur. Tam tersine vatandaşın yanında, onun çıkarı için mücadele anlayışı bizim anlayışımızdır” diyerek konuşmasını noktaladı.

Son Güncelleme: 20.02.2014 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72