Çekmeköy'de alternatif var: Büyük Birlik Partisi

“ALTERNATİF VAR” sloganı ile yola çıkan Büyük Birlik Partisi Çekmeköy İlçe...

Çekmeköy'de alternatif var: Büyük Birlik Partisi

“ALTERNATİF VAR” sloganı ile yola çıkan Büyük Birlik Partisi Çekmeköy İlçe...

27 Mart 2014 Perşembe 18:15
Çekmeköy'de alternatif var: Büyük Birlik Partisi

“ALTERNATİF VAR”  sloganı ile yola çıkan Büyük Birlik Partisi Çekmeköy İlçe Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Dobralığı ve renkli kişiliği ile dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Hasan Koç ve meclis üyeleri her kesimden ilgi ve destek buluyor.

Çekmeköy’de başta Sivaslılar olmak üzere birçok kesimden destek alan Büyük Birlik Partisi, seçime çok iddialı giriyor.  Herkesin gönlünde taht kuran BBP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Koç, dobralığı ve söylenmeyeni söylemesiyle dikkatleri üstüne çekiyor.

Çekmeköy’deki dernekler, kurumlar ve siyasi partilere nezaket ziyareti

Büyük Birlik Partisi ilçe yönetimi, belediye başkan adayı ve meclis üyeleri, ilçede bulunun sivil toplum kuruluşları, kurumlar ve siyasi partilere nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunulup, seçimlerin centilmenlik ve kardeşçe geçmesi temennisinde bulunuldu. Ziyaretlerin ilk durağı Demokrat Parti oldu. Büyük Birlik Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Ahmet Turan Taşkent, Belediye Başkan Adayı Hasan Koç, belediye meclis üyesi adayları Bora ve Hüseyin Uzun, Demokrat Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.   Aynı ekip daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada İlçe Başkanı Murat Cirav ile bir araya geldi. Siyasi partilerin dışında ilçenin kurum ve kuruluşları da ziyaret edildi. İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, makamlarında ziyaret edildi. Bu ziyaret hem tanışma hem de iyi niyet dileklerinin iletilmesi şeklinde gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ahmet Turan Taşkent, Belediye Başkan Adayı Hasan Koç ve meclis üyesi adaylarının site ziyaretleri ise devam ediyor.

""

Kaynak üreten bir modelle hizmet

BBP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Koç, “Çekmeköy’de halkın vergileri halk için kullanılacak. Kaynak tüketen değil, kaynak üreten bir model ile hizmet edeceğiz. Kararları kapalı kapılar ardında değil, şeffaf bir şekilde alarak tüyü bitmemiş yetimin hakkı gözetilecek, hesabı verilemeyecek hiçbir işin içine de girmeyeceğiz. Alan elin veren eli görmediği sosyal yardımlaşma mekanizması kurarak sosyal hizmetleri beşikten mezara kadar kusursuz yürüten bir sistem kuracağız. Vatandaşa tepeden bakmayan, onu yetkinin asıl kaynağı olarak gören bir belediyecilik anlayışı ile seçim vaatlerimizin ilk sırasında belirttiğimiz gibi halkla iç içe olup istişare edilerek her Cuma ayrı bir mahallede halkın arz ve taleplerini dinleyerek yeni projelere daima açık olacağız. Mahalle muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte organize bir şekilde çalışarak ihtiyaçları ve talepleri dinleyerek vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz” dedi.

""

“Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyoruz”

Hasan Koç, konuşmasının devamında; “25 Mart 2009 tarihinde Keş Dağları’nda helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan liderimiz, büyüğümüz, ağabeyimiz ve Türk İslam ülküsünün son başbuğu Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının şehadetinin beşinci yılını geride bırakıyoruz. Bu zaman zarfında gördük ki bu davanın üstünün örtülmesi için elinden geleni yapanlar olayın aydınlatılması için en ufak bir gayret sarf etmemişlerdir.  Bugün Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı diye cümleye başlayarak siyaset yapanlara bizler de buradan sesleniyor ve diyoruz ki, ‘rahmetli yaşasaydı bugün Türkiye’de PKK ve onun meclis uzantısı özerklikten söz edilmezdi’.  Zaten rahmetlinin bir sözüyle cevap vermek gerekirse,  ‘ben mecliste olmalıyım benim olmadığım mecliste özerlikten söz edilir’. Alperenler ve partimiz tabanına şirinlik yaparak oy avcılığına çıkanlar büyük bir saygısızlık içerisinde bulunmakta ve şehit liderimizin manevi şahsiyetine karşı en alçakça siyasi manevralar yapmaktadırlar. Bu ve benzeri davranışları şiddetle kınıyor, halkımızı bu gibi söylenti ve oy avcılarına karşı uyarıyoruz. Büyük Birlik Partisi, ülkemiz genelinde kendi aday ve amblemiyle seçime girmektedir. Bu iktidar döneminde hukuk ve basın özgürlüğü yok edildi. Hırsızlar baş tacı edildi. Bizler bu süreçte ‘ben değil biz’ diyerek çalışacağız. Partimizin başarısı için herkes taşın altına elini koymalı. Biz bu yolda yürürken ideallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bunların park yapmak dışında yaptıkları bir şey yok. Bizler bunlara belediyeciliği öğreteceğiz” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72