Çekmeköy MHP, seçime odaklandı

Çekmeköy MHP İlçe Başkanlığı, Çamlık Mahallesi sandık görevlileri ile bir araya geldi.

Çekmeköy MHP, seçime odaklandı

Çekmeköy MHP İlçe Başkanlığı, Çamlık Mahallesi sandık görevlileri ile bir araya geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy MHP,  seçime odaklandı

Programda konuşan İlçe Başkanı Ethem Kurnaz, belediye başkanı ve Ak Parti'ye yüklendi.

MHP Çekmeköy Teşkilatı, seçimle ilgili çalışmalarını artırdı. Değişik mahallelerdeki sandık görevlileriyle bir araya gelen İlçe Başkanı Kurnaz, son olarak Çamlık Mahallesi sandık görevlileriyle kahvaltılı toplantı yaptı. 

“Partimizin her bir üyesi başka partilerden 24 kişi getirecek” diyen Ethem Kurnaz, “Çekmeköy'de partimize hiç oy vermemiş kişileri buraya davet edip anlatacağız. Yarın seçim olsa bu seçime yüzde 90 hazırız. Gerek mahalle teşkilatlarımız, sandık başlarımız ve parti üyelerimiz yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor” dedi.

Sandık görevlilerinin çok önemli sorumluluk taşıdığını söyleyen Başkan Kurnaz, “Sandıklar bizim şeref ve namusumuzdur. İl başkanlığı gelip kontrol yapsın. Belediyeye sorsunlar, eğer belediye benden memnun değilse ben bugün istifa ederim. Yerel seçimlerde aldığımız 3 bin oyu 10'binin üzerine çıkartırsak kendimizi başarılı sayarız” dedi.


""

Toplantıda yine belediye ve Ak Parti'ye yüklenen Kurnaz; “Herkes bir yerlerde bir şeyler söylüyor. Herkes işine baksın haddini bilsin. Belediye başkanı halen ne yazık ki Ak Parti rozetini çıkaramadı. O kadar eleştirmemize rağmen yine Ak Parti ilçe başkanını yanından ayırmıyor. Bu millet bu kadar saf değil. Bizler de sizleri eleştirdiğimizde öcü değiliz” dedi.

            Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72