Çekmeköy CHP'de İstifa Depremi

İlçe seçim kuruluna Belediye Meclis Üyesi aday listelerin teslim edilmesinin...

Çekmeköy CHP'de İstifa Depremi

İlçe seçim kuruluna Belediye Meclis Üyesi aday listelerin teslim edilmesinin...

19 Şubat 2014 Çarşamba 11:18
Çekmeköy CHP'de İstifa Depremi

İlçe seçim kuruluna Belediye Meclis Üyesi aday  listelerin teslim edilmesinin ardından Çekmeköy CHP Örgütü karıştı. kesinleşen listede yer alan asil , yedek ve kontenjan adaylar Erdoğan Bozkurt’un ofisinde toplanarak istifa...

 

İlçe seçim kuruluna Belediye Meclis Üyesi aday  listelerin teslim edilmesinin ardından Çekmeköy CHP Örgütü karıştı. kesinleşen listede yer alan asil , yedek ve kontenjan adaylar Erdoğan Bozkurt’un ofisinde toplanarak istifa mektuplarını örgüt tarafından kurulan komisyona teslim etti.

 

Adayların dışında örgüt üyeleri de komisyona ,parti üyeliklerinden istifa etmek için talepte bulunuyorlar.Bu gelişmeler sonucunda  her geçen saniye büyüyen tepkiler neticesinde 40 adaydan 30′unun istifası ve 2.000 e yakın parti üyesinin de parti üyeliğinden istifası bekleniyor.

 

Çekmököy Örgütü hiçe mi sayıldı…

 

Çekmeköy Örgütünün onayı bile alınma gereksimi duyulmadan yapılan Meclis Üyesi listesi, CHP Çekmeköy Örgütünün ağır toplarını dan olan Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Genç,Erdoğan Bozkurt, Hüseyin Turgut, Tacim Tanışman, Süleyman Bayraktutan, İsa Yavuz, Evrim Apay, Emine Özkan, Aynur Kartataş, Necla Kirman, Sultan Çuhacı, Yücel Korkmaz, Aziz Fidan, Kamil Özkanca,Orhan Keleş, Ercan Kaplan, Kemal Cebir,Hasan Yalçın ve birçok ismi kızdırdı.

 

Örgüt üyeleri, “kimsenin CHP’yi bu denli küçük düşürmeye hakkı yok, resmen Çekmeköy Ak Parti’ye peşkeş çekilmiştir” diyerek istifa dilekçelerini imzalayıp örgüt içinde oluşturulan komisyona teslim etti.

İşte İstifa Dilekçeleri…

""

 

 

 

Seyfettin Yıldırım ve Murat Cirav İstifa etsin.

 

Murat Cirav’ın en geç iki gün içerisinde istifa edeceği duyumları örgüt içinde konuşuluyor. “Murat Cirav göreve getirildiği günden bugüne kadar örgütün başkanı değil, birilerinin memuru olmaya çalıştı” diyen Örgüt üyeleri, Murat Cirav’ın iki günü dahi beklemeden bugünden istifa ederek Başkanlık koltuğunu Örgüte bırakmasını istiyor.

 

Murat Cirav’ın istifasının yeterli olmadığı Belediye Başkan adayı Seyfettin yıldırım’ın da istifasını isteyen örgüt üyeleri açıklanan listelerden neden memnun olmadıklarını şöyle ifade ediyor;

 

1. sıra adayı Tankut Gündoğan’ın 2004-2009 da Ümraniye Belediyesi Ak Parti meclis üyesi olduğu ve İBB İmar Komisyonun da görevliyken bazı imar usulsüzlüklerine adı karıştığı için Kadir Topbaş tarafından görevden alındığı .

2. Çekmeköy örgütünü temsil eden adaylara yer verilmediği ve bu liste ile seçimin asla kazanılamayacağı.

3. MHP kökenli bir aday ile CHP Örgütünün asla bir arada olamayacağı ve adayın böyle bir girişimi olmadığı.

 

Ahmet Poyraz’ın CHP Liste Şaşkınlığı…

 

Erdoğan Bozkurt’un ofisinden geçerken selamlaşmak için duran Çekmeköy belediye başkan adayı ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy CHP ilçe Başkanlığının YSK’ya vermiş olduğu listede Tankut Gündoğan ismini görünce ” Tankut Gündoğan’da mı var listenizde” diyerek, şaşkınlığı ve sevinci yüzüne yansıdı.

 

2014 Yılında Ak Parti Çekmeköy’de CHP’nin bu listesi ile en az 23 Meclis Üyesini Belediyeye göndereceği ise şimdiden örgüt içinde konuşuluyor.

Son Güncelleme: 19.02.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72