Çekmeköy AK Parti'de sürpriz gelişmeler!

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel istifa etti. Çekmeköy...

Çekmeköy AK Parti'de sürpriz gelişmeler!

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel istifa etti. Çekmeköy...

17 Nisan 2014 Perşembe 13:18
Çekmeköy AK Parti'de sürpriz gelişmeler!

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel istifa etti. Çekmeköy Belediyesi teknik başkan yardımcısı olarak görev yapacak olan Yüksel’e Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Vahdet Erdoğan vekalet edecek.

Çekmeköy AK Parti’de sürpriz istifa ve atama yaşandı. 2008’den beri partinin ilçe başkanlığını sürdüren Şahmettin Yüksel görevinden istifa etti. Yüksel, Çekmeköy Belediyesi teknik başkan yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürecek. İstifa eden Şahmettin Yüksel’in yerine ise Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Vahdet Erdoğan vekalet edecek. Vahdet Erdoğan, Eylül veya Ekim ayında yapılacak ilçe kongresine kadar görevini sürdürecek.

İlçe başkanlığından gönderilen yazılı açıklamada şu bilgiler verildi: ‘Şahmettin Yüksel, 2008 yılından bu yana Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş, tüm seçimlerden büyük bir başarı elde etmiş ve 30 Mart 2014 tarihli yerel seçimlerde de ülke genelinin üzerinde bir galibiyetin altına imza atmış ekibin de kaptanıydı. Şahmettin Yüksel, 14 Nisan 2014 tarihi itibarı ile görevinden istifa etmiştir ve ilçemiz için yapacağı çalışmalara Çekmeköy Belediyesi'nde devam edecektir. Sayın Şahmettin Yüksel'in yerine AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Sayın Vahdet Erdoğan'ın vekalet edeceği açıklanmıştır.”

Son Güncelleme: 17.04.2014 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72