Can Oy oranını arttırdı

ANDY-AR Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı ...

Can Oy oranını arttırdı

ANDY-AR Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı ...

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:40
Can Oy oranını arttırdı

 

Başkan Hasan Can Oy Oranını En Çok Arttıran Belediye Başkanı Oldu

 

ANDY-AR Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin yaptığı araştırmada, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can oy oranını  %59,6’ya çıkartarak, oy oranını en çok artıran Belediye Başkanı oldu.

 

 

                  ANDY-AR Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin“Yerel seçimlerde aday olması durumunda, mevcut belediye başkanına oy verir misiniz?” sorusu ile yaptığı araştırmada, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, geçtiğimiz dönemdeki %43,9 oy oranını %15,7 arttırarak, %59,6’ya yükseltti. Başkan Hasan Can, %15,7 artışı ile Türkiye’deki Büyükşehir İlçe Belediyeleri arasında oy oranını en çok artıran Belediye Başkanı oldu.

 ""

ANDY_AR’ın gerçekleştirmiş olduğu araştırma ile ilgili açıklamada bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “2004 yılında vatandaşlarımızın teveccühü ile bu görevi devraldık ve iki dönemdir Başkanlık görevini yürütüyorum. Bu süre zarfında bir yandan yürüttüğümüz klasik belediyecilik hizmetleriyle Ümraniye’nin çehresini değiştirirken öte yandan alanında rekor kabul edilen birçok hizmete imza attık. Ümraniye, 10 yıldır aralıksız sürdürdüğü değişim ve modernleşme yolunda yeni bir döneme daha girmek üzeredir. Hizmet seferberliğini aynı azim ve heyecanla kaldığımız yerden devam ettirme arzusundayız. 15,7 artış ile vatandaşlarımızın bu teveccühü bizi mutlu etti.”dedi.

 

Son Güncelleme: 11.11.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72