Çamoluk'tan Üsküdar'a gönül köprüsü

Üsküdar'da yaşayan Çamoluklular, Boğaziçi Yaşam ve Kültür Merkezi'nde buluştu.

Çamoluk'tan Üsküdar'a gönül köprüsü

Üsküdar'da yaşayan Çamoluklular, Boğaziçi Yaşam ve Kültür Merkezi'nde buluştu.

04 Mart 2014 Salı 16:49
Çamoluk'tan Üsküdar'a gönül köprüsü

Çamoluk’tan Üsküdar’a gönül köprüsü

Üsküdar'da yaşayan Çamoluklular, Boğaziçi Yaşam ve Kültür Merkezi'nde buluştu. Geceye Ak Parti Üsküdar ve Çamoluk Belediye Başkan Adayları Hilmi Türkmen ve Savaş Akarçeşme vatandaşların sorunlarını dinlendi.

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi Ak Parti Üsküdar ve Çamoluk Belediye Başkan adaylarının bir araya geldiği geceye vatandaşların ilgisi yoğundu. Bin kişiyi aşan bir katılımcı kitlesine hitaben konuşmada ilk söz alan Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Savaş Akarçeşme oldu. Üsküdar'da yaşayan hemşerilerini Hilmi Türkmen'e desteğe çağırarak konuşmasına başlayan Akarçeşme, "Çamoluk'tan Üsküdar'a kurduğumuz gönül köprüsü sizlerin destek ve dualarıyla güçlenecek. Bizler size hizmet için bugün buradayız ve bu görevlere talibiz. İnanıyoruz ki sizler de bu gönül köprümüze bir adım atıp bizlere destek elinizi uzatacaksınız." dedi.

30 Mart seçimlerine dair hedef ve projelerine kısaca değinen Akarçeşme "Bu güzel ve coşkulu kalabalığa hitap etmekten duyduğum onurun tarifi imkansız. Değerli vaktinizi bizlere ayırıp sözlerimize kulak verme nezaketi gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Dilerim ki bu gece gönül köprümüz için atılan adımlar güçlenerek büyür ve Çamoluk ile Üsküdar arasında güçlü bağlara imza atarız" diye konuştu.

Hilmi Türkmen ise konuşmasında, "Üsküdar, Çamoluk'tur, Çamoluk da Üsküdar. Bizler aynı gök kubbenin altında yaşayan, birbirine gönül bağıyla bağlanmış insanlarız. Çamoluk topraklarına hizmet etmeye gönül veren Savaş Bey gibi bizler de gönlümüzü Üsküdar'a hizmet aşkıyla tutuşturduk" ifadelerini kullandı.

Üsküdar için hayata geçirmek istedikleri projeleri tek tek anlatan Türkmen "Üsküdar'da yaşayan Çamolukluların desteği ve duasını arkamızda hissetmek gurur veriyor, ümit veriyor. İnanıyoruz ki 30 Mart'ta hem Üsküdar'da hem de Çamoluk'ta Ak bir zafer çıkacak sandıklardan. Bu gece buraya gelip bize vakit ayıran herkese, seçim yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.

Geceye katılan vatandaşlar, iki başkan adayına da yoğun ilgi gösterdi.

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3