Bu 3 ilçe Muharrem İnce’ye ayak uyduramadı

Bu 3 ilçe Muharrem İnce’ye ayak uyduramadı

19 Haziran 2018 Salı 20:45
Bu 3 ilçe Muharrem İnce’ye ayak uyduramadı

CHP, Çekmeköy, Maltepe ve Üsküdar’da kayıp!

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İstanbul’da yarattığı coşku ve sinerji sadece 3 ilçede yaşanmıyor. Çekmeköy, Maltepe ve Üsküdar ilçe teşkilatları; pankart ve afişlemede, parti içi eğitimde ve sokak çalışmalarında sınıfta kaldı..

3 ilçe yakalanan heyecanın dışında kaldı

24 Haziran’daki seçimlere sayılı günler kala özellikle İstanbul’da partiler sahadaki son kozlarını oynuyor. CHP özellikle Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce ile birlikte İstanbul’da büyük bir sinerji yakalasa da bazı ilçe teşkilatları İnce’nin bu hızına ayak uyduramadı. Çekmeköy, Maltepe ve Üsküdar ilçe teşkilatları yakalanan bu heyecan ve sinerjinin dışında kalan ilçeler olarak göze çarpıyor.

Fotoğraf karelerine yansıyan gerçekler

Çekmeköy, Maltepe ve Üsküdar sokaklarını dolaştığımızda bu gerçekler fotoğraf karelerine de yansıdı. Bu 3 ilçede CHP’nin birkaç cılız afiş ve pankartlarının dışında bir durumla karşılaşmadık. Diğer partiler sokak ve caddeleri afiş ve pankartlarla süslerken, CHP’nin yeterli çalışmayı yapmadığı açıkça görülüyor.

Muharrem İnce’nin caddelerde adı var kendi yok!

Çekmeköy, Maltepe ve Üsküdar’da sadece CHP’nin değil, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin afişleri de bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anadolu Yakası’ndaki birçok ilçede miting düzenleyen İnce’nin bu 3 ilçede duyurusunun yeterince yapılmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Partililer çalışmayı kendi yapıyor

Çekmeköy, Maltepe ve Üsküdar’da ilçe teşkilatlarından umudunu kesen partililer kendi çabaları ile seçim çalışması yapıyor. Daha çok sosyal medya üzerinden partinin duyurularına yapan partililer, zaman zaman yine sosyal medya üzerinden ilçe teşkilatlarını eleştirmekten de geri kalmıyor.

Parti içi eğitimler de yok

Bu 3 ilçe sadece sokakta değil parti içinde de eleştiriliyor. Diğer ilçelerde seçime yönelik sandık ve seçim güvenliği ile ilgili eğitimler verilirken Maltepe, Çekmeköy ve Üsküdar ilçe teşkilatları bu konudaki yeterli çalışmayı yapmadıkları için de eleştiriliyor.

Son Güncelleme: 20.06.2018 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3