“Biz Mevsimini Beykoz'da yaşatmak, boynumuzun borcu olsun”

CHP Beykoz Kadın Kolu Başkan Adayı Eylem Uzuner gazetemize konuştu. “Biz varsak, Beykoz'da da çözüm var” diyen Uzuner ,”Bütün deneyim ve birikimlerimle, Beykoz'u ve Beykozluyu tanımam, sorunlarını bilmem sebebiyle siz değerli örgütümle ötekisi olmayan, birleştiren; ilçe ve il kurullarıyla koordineli ve uyum içinde çalışma şiarıyla yola çıktık. Bu yolda gelin birlikte yol alalım” dedi.

“Biz Mevsimini Beykoz'da yaşatmak, boynumuzun borcu olsun”

CHP Beykoz Kadın Kolu Başkan Adayı Eylem Uzuner gazetemize konuştu. “Biz varsak, Beykoz'da da çözüm var” diyen Uzuner ,”Bütün deneyim ve birikimlerimle, Beykoz'u ve Beykozluyu tanımam, sorunlarını bilmem sebebiyle siz değerli örgütümle ötekisi olmayan, birleştiren; ilçe ve il kurullarıyla koordineli ve uyum içinde çalışma şiarıyla yola çıktık. Bu yolda gelin birlikte yol alalım” dedi.

12 Şubat 2020 Çarşamba 12:12

CHP Beykoz, ilçe kongresi ve gençlik kolu kongresinden sonra şimdide Kadın kolları başkanlık kongresine gidiyor. 16 Şubat Pazar günü yapılacak kongrede aday olacak olan Eylem Uzuner Gazetemize konuştu.

“Biz Mevsimini Beykoz'da yaşatmak, boynumuzun borcu olsun” diyen Uzuner şu açıklamalarda bulundu:

Bu yolu hep beraber yürüyeceğiz

Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu, Partimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'na da saygıyla selamlarken, parti başarısına aldığı doğru kararlarla, heyecanımızı ve inancımızı yukarıya taşıması vesilesiyle teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Sayın DR. Canan Kaftancıoğlu'na da sonsuz saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Çıktığı yol yolumuz ve asla yalnız yürümeyecek. Yine güven tazeleyerek yeniden seçilen Aydın Düzgün Başkanıma ve Yönetim Kuruluna da başarılar dilerim. Her zaman yanlarında olacağımıza emin olabilirler.

Ben sizin Eyleminiz’im

Türk kadını ortaktır aslında... Hayat mücadelesinde... Çocuğunu yalnız büyütmek zorunda olan kadınlar da bizim, yoksulluk içinde 5 çocuğuna sofra kurmaya çalışan kadın da bizim... Varlık içinde yaşıyor olsa da şiddete uğradığını söyleyemeyen kadınlar da bizim. Tüm bunlara çözüm bulmak için söylem değil eylem gerekiyorsa, işte ben bunun için adayım. Ben sizin Eylem'inizim...

Bütün deneyim ve birikimlerimle, Beykoz'u ve Beykozluyu tanımam, Beykoz'un sorunlarını bilmem sebebiyle siz değerli örgütümle ötekisi olmayan, birleştiren; ilçe ve il kurullarıyla koordineli ve uyum içinde çalışma şiarıyla yola çıktık. Bu yolda gelin birlikte yol alalım.


EVET!

Beykozluyum ve Beykoz'da siyasete, çok küçük yaşta büyüklerimle başladım. Gençlik kollarında 2 yıl yöneticilik yaptım, 2 yıl kadın kolları yönetim kolları üyesi oldum ve hâlâ hazırda Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesiyim. Bir önceki dönemde Beykoz Kadın Kolları Başkanıydım. Evliyim Mesleğim Bankacılık ve Sigortacılık. Bahceşehir üniversitesi Siyaset okulu eğitimi ve bir çok siyaset eğitimi programlarına katıldım.

Yani partinin EMEKÇİ bir KADINIYIM. Partinin ve Beykoz’un ÖZ EVLADIYIM.

Tüm bunlara rağmen, siyasette sahada olmanın başka bir boyut olduğunu gördüm. Peki, biz neden Biz Mevsimi'nde Beykoz'da yeni bir başlangıç yapmayalım? Başkanımızın da dediği gibi kadınlar, İstanbul'da rahata kavuşacaklar. Başkanımızın sözü bizim de sözümüzdür. Şimdi izninizle size Beykoz'da örgütlenme modelinden bahsedeceğim” dedi.

Eylem Uzuner projelerini ise şöyle anlattı:.

Mahallelerde en az 3'er kişilik olmak üzere en fazla 9 kişilik birimler oluşturulacak. Birimlerde temsiliyet, kendi belirleyecekleri kişiler tarafından yapılacak. Birimler, çalışma modellerini kadın kolları yönetimince belirlenen ortak uygulama projeleriyle gerçekleştirecek ve mahallelerine özgü etkinlikler oluşturabilecekler. Yani hiçkimseye sen şunu yap, sen bunu yapma değil; kendi mahallelerinin yapısı neye müsaitse, neyin projesini üretmek istiyorlarsa biz destekleyeceğiz ve yanlarında olacağız. Danışma kurulumuz olacak. Bilim, kültür ve sanat kurulumuz olacak. Beykoz Halkı'na yönelik çalışmalar planlanacak. Kadın-Çocuk, Kadın-Çevre, Kadın-İstihdam, Kadın-Girişimcilik, Kadın-Sağlık, Kadın-Hukuk, Kadın-Spor ve bu gibi... Kardeş Aile Projemiz var. Bu projeyi çok daha önceden hazırlamıştık. Kadın Kolları Genel Başkanımıza gitmişti bu projemiz.Sağ olsunlar projemizi çok beğendiler ve Beykoz’un çok değerli kadınlarına teşekkür etti ve sizlere selamlarını iletti. Diğer projelerimizin ana başlıkları şöyle:

Uzmanlarla söyleşiler, Kadın Girişimciliği ve İstihdam Havuzu, Anne Pazarı

Engelsiz yaşam merkezi, STK’lar ve Muhtarlar ile işbirliği..

İBB Projelerini Beykoz’a taşıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyemiz 8 ilçede çocuk kreşi açtı.9’ncusunu da Beykoz’da kuracağız.
 

CEM EVİ: Beykoz halkının ivedilikle Cem evine ihtiyacı olan bireylerine cenazelerinde helalleşmek ve ibadetlerini rahatlıkla yapabilme haklarını kendilerine teslim etmek gerekiyor. Bu yüzden bir CEMEVİ olması için çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız.
 

SOKAK HAYVANLARI: Beykoz’da yaşayan 30 bin sokak canlısı dostlarımız var. Canı olup, dili olmayan tüm hayvanlarımızın barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için projelerimiz var. İBB’ye bağlı Beykoz arazilerinde Spor, sanat, anne, çocuk etkinleri yapacağız.

Son Güncelleme: 13.02.2020 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3