“Beykoz'da hiçbirşey eskisi gibi olmayacak”

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Düzgün gazetemizi ziyaret ederek...

“Beykoz'da hiçbirşey eskisi gibi olmayacak”

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Düzgün gazetemizi ziyaret ederek...

14 Temmuz 2013 Pazar 12:54
“Beykoz'da hiçbirşey eskisi gibi olmayacak”

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Düzgün gazetemizi ziyaret ederek  gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.  Gezi Parkı olayının bir milat olarak gördüğünü söyleyen Düzgün, “Bunun yansımalarını hep beraber burada da göreceğiz. Beykoz’da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak,  bu seçimi kazanacağız” dedi.

 


Beykoz’da adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan ve gerek çalışması gerekse etkinliğiyle dikkat çeken Harita ve Kadastro Mühendisi Aydın Düzgün, gazetemizi ziyaret etti. CHP Beykoz Belediye Başkan aday adayı Düzgün, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ve CEO Zehra Özdemir’le fikir alışverişinde bulundu.

“Ben yaparım zihniyeti tarih oldu”

Konuyu gezi parkı olaylarına getiren düzgün, bundan herkesin ders çıkarması gerektiğini söyledi. Düzgün, “Medyanın gücünü bir defa daha gördük. Bütün dünya gençliğimizin miladını sizlerin meslektaşları dünyaya duyurdu. Dünyada hiç bir şey artık eskisi olmayacak. Beykoz'da da bu böyledir. Bu miladı değiştiren gençlerimizi ben buradan tebrik ediyorum. Bunu sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya duyurdular. Ben yaparım olur zihniyetinin bundan sonra başarıya ulaşmayacağını, bundan sonra olmayacağını özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

""


“Herkes diyor ki çözerse Aydın Düzgün Çözer”

Bugüne kadar Beykoz’da 2b ve mülkiyet konularında çok uğraştığını ve halkı aydınlatmaya çalıştığını söyleyen Düzgün, “Artık bu noktada halkımızın güvenini kazandım” diyor. Düzgün, “Gerek parti üyelerimizin desteğini almak, gerekse halkımızı bilinçlendirmek noktasında çok uğraşıyorum. Beklediğimin üzerinde bir destek ve alâka var. Ben öncelikle Beykoz adına da seviniyorum. Çünkü Beykozlular bu sorunlardan kurtulmak istiyor. Beykozlu 30 yıldır süren bu mülkiyet, bu imar sorunundan kurtulmak istiyor ve Aydın Düzgün’ün bu sorunu çözebileceğine inanıyor. Halkımızın desteği çok önemli bir aşamaya geldi.”

“Beykoz 2B golünü atacaktır”

CHP’nin her zaman halkın yanında olduğunu AKP’nin 2b olayında olduğunu gibi halkı sahiplemediğini söyleyen Düzgün, “ Beykoz’da önemli bir konu var. Bu konu, belki birçok yeri yakından ilgilendirmiyor ama Beykoz’u çok yakından ilgilendiriyor: 2B konusu. Biz, bununla ilgili her mahallede çalışmalar yapıyoruz; bu konuyu anlatmaya çalışıyoruz. Bu konuda AKP’nin halktan yana olmadığını sürekli anlatmaya çalışıyoruz; anlatmaya da devam edeceğiz. Beykoz halkı 2b’de yalnız kalmıştır.  Çözüm, ise çok net 2B arazilerini vatandaşa emlak bedeli üzerinden, orman köylüsüne ise bedava vermek. Tek bir evi olana emlak bedeli üzerinden, daha fazla yeri olana; lüks yerlere ise rayiç bedel üzerinden vermek yani vatandaş ile rant elde edenlerin arasını çok iyi ayırmak.

""

“Mart 2014’de tüm sorunları kökünden çözeceğiz”

“Beykoz için kurtuluş tarihi Mart 2014’dür” diyen Düzgün. Sorunları ve yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum. Partim beni aday gösterirse bu sorunların hepsini kısa vadede çözerim. Bu bilgide tecrübede, donanımda bende var. 2014 Martı’nda yerelde iktidarı aldığımız zaman, bu, AKP’nin artık tarihi sürecini tamamlamasının bir başlangıcı olacak. Bunun hemen peşinden de CHP’nin iktidar olacağını düşünüyor ve bu sorunu kökünden çözeceğimizi söylüyorum.”

 

Son Güncelleme: 14.07.2013 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3