“BEYKOZ İYİ OLACAK… BEYKOZLU BEYKOZ’DA YAŞAYACAK!”

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir gazetemize konuştu. Tek amaçlarının Beykoz’u kurtarmak olduğunu söyleyen Taşdemir, “Beykoz’un tahliyesi imar planları ile planlanmıştır. Ancak biz bu duruma ‘dur’ diyeceğiz. Beykozlunun burada yaşaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“BEYKOZ İYİ OLACAK… BEYKOZLU BEYKOZ’DA YAŞAYACAK!”

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir gazetemize konuştu. Tek amaçlarının Beykoz’u kurtarmak olduğunu söyleyen Taşdemir, “Beykoz’un tahliyesi imar planları ile planlanmıştır. Ancak biz bu duruma ‘dur’ diyeceğiz. Beykozlunun burada yaşaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

21 Aralık 2017 Perşembe 14:24
“BEYKOZ İYİ OLACAK… BEYKOZLU BEYKOZ’DA YAŞAYACAK!”

Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti’nin ilk teşkilatlanma çalışmasını yapan ilçelerden biri Beykoz oldu. Parti kurulduktan sonraki haftasında Beykoz ilçe başkanlığına Akif Taşdemir atanmıştı. Yetki belgesini alıp resmi süreci tamamlayan Taşdemir, çalışmalarına başladı. Şu an mahalle teşkilatlanması sürecinde olduklarını söyleyen Akif Taşdemir vatandaşın teveccühünden ise oldukça memnun olduğunu söylüyor. Taşdemir, ilçe binasında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Akif Taşdemir’in Beykoz’un sorunları ve hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarının satır başları şöyle:

‘İLK ATANAN İLÇE BAŞKANLARINDAN BİRİYİM”

“Kurucu üyeler tamamlandı, yetki belgesi alınarak resmi süreç tamamlandı. Şu an mahalle teşkilatlanması aşamasındayız. İYi Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başkanlığında kurulduğu günün sonraki haftasında atamam yapıldı. İlk atanan ilçe başkanlarından biriyim. Daha önceki siyasi hayatımda Beykoz Ocak Başkanlığı ve 2014- 2017 asında ise MHP Beykoz İlçe Başkanlığı yaptım. MHP genel kurultayı için imza verdik, sonrasında ise MHP’den istifa ederek bu noktaya kadar geldik. İstifa etmemin ana sebebi, başkanlık sistemine geçilmesinin MHP’nin teklif etmesi ve kayıtsız şartsız destek vermesi.”

“HER PARTİDEN YOĞUN BİR TEVECCÜH VAR”

“Şu an vatandaşın partimize ilgisinden memnunuz. Üyelik çalışmasını önümüzdeki haftalarda başlatacağız. Merkez bir parti konumunda olduğumuz için CHP’de, ANAP’ta, AK Parti’de MHP’de siyaset yapmış birçok arkadaşımız gelip burada siyaset yapmak istediğini söylüyor. Gençler ve özellikle de kadınlardan önemli bir talep var. Bu da bizi mutlu ve motive ediyor. “

“SADECE SEÇİMİ ALMAK DEĞİL, BEYKOZ’U KURTARMAK İSTİYORUZ”

“Tabii ki bizim hedefimiz başarı. Biz başarıya odaklanan bir partiyiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz Beykoz’u alacağımıza inanıyoruz. Amacımız, sadece seçim almak değil, Beykoz’u kurtarmak. Beykozlunun Beykoz’da yaşaması için elimizden geleni yapacağız. Bu noktada önemli projelerimiz var, bunları önümüzdeki sürçte hayata geçireceğiz. “

“ÖNCELİĞİMİZ BEYKOZ VE BEYKOZLULAR”

“Öncelikle benim belediye başkanı olmak gibi bir düşüncem yok. Bizim bir hedefimiz var, Beykoz’u kimle kazanacaksak onunla hareket edeceğiz. 1970 yılından beri Beykozluyum. Kütüğümde ‘Beykoz’ yazar. Bu yüzden benim için öncelik Beykoz ve Beykozlular…”

“BU YANLIŞ ZİHNİYETE’DUR’ DİYECEĞİZ”

“Beykoz’un en önemli sorunları; mülkiyet ve işsizlik. Gençlerimiz heba oluyor. Uyuşturucu yaşı 10-11 yaşına kadar inmiş durumda. Hükümetin ve belediyenin ilgisizliği işin cabası. Önceki kaymakama bu durumu anlattığımda, ‘Ne yapalım herkesin başına bir polis mi dikelim’ demişti. Düşünün Beykoz’u bu zihniyet yönetiyor. Biz bu yanlış zihniyete ‘dur’ diyeceğiz. Gençlerimize sahip çıkacağız.”

“YERİNDE DÖNÜŞÜM OLMAZSA BU SORUNLAR ÇÖZÜLMEZ”

“Beykoz’da bir imar sorunu var. Kavacık’la Maslak arasında ne fark var? Sadece imar farkı. Birine sınırsız emsal veriyorsun. Diğerine kısıtlı. Beykoz’u bekleyen en önemli mesele ise yerinde dönüşümün olmaması. Yerinde dönüşüm olmadığı sürece Beykozlunun Beykoz’da kalma şansı yok.”

“BEYKOZ’DA ÜSTÜ ÖRTÜLÜ BİR TAŞIMA VAR”

“Burada belediyenin vatandaşa bir dayatması var. Ada bazında planlarla yapılacak lüks konutlarda kaç Beykozlu yaşayabilir. Emekli bir vatandaşımızın bin lira aidat verme şansı var mı? Beykoz’da Beykozlu kalmıyor. Burada üstü örtülü bir taşıma var. Bunu da imar planları ile yapıyorlar. Beykoz’un tahliyesi imar planları ile planlanmıştır. Ancak biz bu duruma ‘dur’ diyeceğiz. Beykozlunun burada yaşaması için elimizden geleni yapacağız.”

Son Güncelleme: 22.12.2017 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72