Beykoz için gençlik adına güzel bir hikaye yazacağız

CHP Beykoz Gençlik Kolu Başkanı Ozan Yılmaz, 2 Şubat’ta yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Kongre öncesi gazetemize samimimi açıklamalarda bulunan yılmaz, genç üyelere seslendi: Yarından umutlu olsunlar, Beykoz için gençlik adına güzel Bir hikaye yazacağız…

Beykoz için gençlik adına güzel bir hikaye yazacağız

CHP Beykoz Gençlik Kolu Başkanı Ozan Yılmaz, 2 Şubat’ta yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Kongre öncesi gazetemize samimimi açıklamalarda bulunan yılmaz, genç üyelere seslendi: Yarından umutlu olsunlar, Beykoz için gençlik adına güzel Bir hikaye yazacağız…

25 Ocak 2020 Cumartesi 14:00
Beykoz için gençlik adına güzel bir hikaye yazacağız

Beykoz CHP, İlçe kongresinden sonra gençlik ve kadın kolları başkanını seçecek. Özellikle gençlik kolu başkanlık kongresi heyecanla bekleniyor. 450 genç üye, 2 Şubat’ta sandık başına giderek başkanını seçecek. Bir dönemdir gençlik kolu başkanlığını başarı ile yürüten Ozan Yılmaz, yeniden aday olduğunu açıkladı. Kongre öncesinde gazetemize samimi açıklamalarda bulunan yılmaz, hedeflerini, gençlerin beklentisini ve Beykoz’u anlattı…

Sizi tanıyabilir miyiz?

Aslen Ardahanlıyım. Ailemin 60 yıldır ikamet ettiği Beykoz’da 1993 yılında doğdum. Şişli Meslek Adalet Yüksek Okulu’nda öğrenim hayatıma devam ediyorum. 10 Yıla aşkındır da bir inşaat firmasının yönetim kurulu başkanın yönetici asistanlığını yapmaktayım.

Siyaset yolcuğunuz ne zaman başladı?

15 yaşımda parti çalışmalarına katıldım. Gençlik kolları mahalle temsilcisi, il ve kurultay delegeliğinin ardından 1 dönemdir de gençlik kolu başkanlığın yapıyorum.

Bir dönemdir gençlik kolu başkanısınız. Neler yaptınız?

Göreve başlar başlamaz bir Cumhurbaşkanlığı seçimi atattık. Ardından 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri. Partimizin tüm imkanları ile organize bir şekilde çalıştık. Partimiz bu son seçimde büyük bir başarı hikayesi yazdı. 25 sene sonra İstanbul’da 30 sene sonrada Beykozumuzda zaferle ayrıldık.

Sokakta ne gibi çalışmalarınız oldu?

Tabi bu süreçte kitaplaşacak kadar çok etkinlik ve çalışmalarımız oldu. Ev taksi durakları esnaf, pazar ziyaretleri ile vatandaşımızla biraya gelerek dertlerini dinledik, kendimizi anlattık. Sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ise, Lösev ve Kızılay’la yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri, açık hava sineması ve benzeri birçok etkinliğe imza attık. Bu özverili çalışmalarda bulunan tüm ekip arkadaşlarıma burudan teşekkür ediyorum.

Son dönemde gençlerin biraz daha siyasete girdiğini görüyoruz. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Yeni dönemde genç belediye ve ilçe başkan ve adayları hepimize umut oldu. Meclis aritmetiğinde de ilçe yönetimlerinde de bunu görmek mümkün. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun genç olması bizleri motive etti.

Beykoz’da da bu gençleşmeden söz edebilir miyiz?

İlçe yönetiminde 4 tane genç arkadaşımız yer aldı. Bu Beykoz ilçe tarihimizde bir ilktir. Gençlerimizin artık ilçemizde daha çok aktif ve etkin rol alacağını düşünüyorum.

Beykoz’un siyasi geleceğini gençler belirleyecektir.

Sizin ne gibi planlarınız var gelecek için?

Örgütümüz ve partimiz bizi nede görmek isterse biz orada oluruz. Beykoz için gençlik adına güzel bir hikaye yazacağımıza inanıyorum.

İlçe başkanınız Aydın Düzgün ikinci kez ilçe başkanı oldu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Beykoz CHP’de bu bir ilk oldu. Daha önce hiçbir isi 2 dönem üst üste ilçe başkanlığı yapmadı. Bir dönemdir beraber çalışıyoruz. Gençlerin önünü açan, onlara önem veren sevdiğimiz bir abimiz. 2 senedir uyumlu bir şekilde güzel çalışmalar yapıyoruz. Kendisinin ciddi bir emeği var. Beraber güzel işler yapmaya devam edeceğiz.

Beykoz’da CHP iktidar olacak mı, umut var mı?

Artık umuttan daha fazlası var, bunu 23 Haziran seçimlerinde gördük. Önceki dönemlere göre artık çok daha iyi, etkin ve organizeyiz. Hem genel seçimlerde hem de ilk yerel seçimlerde bunu başaracağız.

450 genç üye 2 Şubat’ta gençlik kongresinde başkanını seçecek. Genç üyelere ne mesaj vermek istersiniz?

Genç arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum; Yarından umutlu olsunlar. Yeni şeyler göreceğimize inancım tam. Hep beraber güzel günler göreceğiz.

Son Güncelleme: 27.01.2020 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72