BEYKOZ CHP DÜZLÜĞE ÇIKTI. AYDIN DÜZGÜN FARK ATTI..

CHP Beykoz İlçe Kongresi’nde malumun ilanı oldu. Aydın Düzgün 227 oyla yeni ilçe başkanı oldu. Diğer adaylar Mahir Taştan 157, Elif Çelik ise 15 delegenin oyunu oldu. Başkan Düzgün yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün parti içindeki kavgaların söndüğü gündür, Bugün gelecek güzel günlerin ilkidir” dedi.

BEYKOZ CHP DÜZLÜĞE ÇIKTI. AYDIN DÜZGÜN FARK ATTI..

CHP Beykoz İlçe Kongresi’nde malumun ilanı oldu. Aydın Düzgün 227 oyla yeni ilçe başkanı oldu. Diğer adaylar Mahir Taştan 157, Elif Çelik ise 15 delegenin oyunu oldu. Başkan Düzgün yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün parti içindeki kavgaların söndüğü gündür, Bugün gelecek güzel günlerin ilkidir” dedi.

26 Aralık 2017 Salı 11:59
BEYKOZ CHP DÜZLÜĞE ÇIKTI. AYDIN DÜZGÜN FARK ATTI..

CHP Beykoz İlçe Kongresi’ni, 227 oy alan Aydın Düzgün kazandı. 401 delege oy kullandığı kongrede, Mahir Taştan 157, Elif Çelik 15 oy aldı, İki oy geçersiz sayıldı.

Kongrede konuşan Akif Hamzaçebi, “Memleketi 15 yıldır yöneten iktidarın nefesinin tükendiği görülüyor. Her geçen gün halkla eşitsizlik ve adaletsizlik dağıtan bir sürecin içindeyiz. Böyle bir süreçte Cumhuriyet Halk Partisi kongreleri ciddi bir alternatiftir. Büyük mücadeleyi veriyoruz, uzun solukludur. Dün olmadıysa sıra bugündür, olmadı yarındır. Yarın bunu mutlaka başarmalıyız. Burada en büyük görev CHP örgütüne düşüyor. Bugüne kadar seçimlerde partimizi, temsil ettiğimiz anlayışı iktidara taşıyamadıysak yanlış ve eksiklik bizdedir. Bunu düzelterek en doğru olanı yapacağız.”

AYDIN DÜZGÜN: “BÜGÜN BİR KISIM İNSANLAR ÜZÜLDÜ”

Kongrede konuşan Aydın Düzgün çarpıcı mesajlar verdi. Herkes ektiğini biçecek diyen Aydın Düzgün şöyle konuştu: “Bugün yapılan ilçe kongresini kazanmamız birçok insanı can-ı gönülden memnun edecekken, bir kısım insanı da maalesef üzecektir. Siyasetin doğası ve insanın özü gereği herkesi memnun edememekteyiz. Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bazı yobaz güruhları rahatsız edecekse, benim ve ekibimizin parti içi bu seçimi kazanacak olması da bizim partideki politik kurnazları çok üzecektir, şimdiden özür diliyorum kendilerinden.

“HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK”

Adaylığımın partili, diğer partili, partisiz neredeyse tüm Beykoz’da, çok ciddi bir etki yarattığı aşikardır. Neden derseniz yıllardır Beykozlunun düğününde, cenazesinde, sokağında, işyerinde, kahvehanede, evlerinin içinde her zaman beraberdik. İnsanımız asla yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyor. HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK, BU İYİ BİLİNSİN! Biz 78’den beri BEYKOZ’a hep iyi tohumlar ektik. İnsan biriktirdik. Biz bugün burada yalnızca ilçe yönetimine talip olmuyoruz. Biz bugün yıllardır verdiğimiz mücadelenin, meyvesini almaya geldik. Parti içinde yaratılan suni çıkar kavgalarına alet edilmiş Doğu Anadolulu, Karadenizli, İç Anadolulu, Güney Doğu Anadolulu, Egeli, Akdenizli, Marmaralı üyelerimizi kayıtsız, koşulsuz, çıkarsız anlaşabildikleri bir noktaya getirdik. Bugün ekibimizle, güzel yurdumuzun her yerinden arkadaşlarımızla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

“ÖNCELİĞİMİZ BEYKOZ OLACAK”

Liyakat ilkesinden yola çıkarsak bugün Beykoz’a bakıyoruz ve karşımıza Beykoz Belediyesi çıkıyor. Beykoz halkının sorunlarını bilmeyen, Beykoz’un alt ve üst yapı sorunlarından anlamayan siyasetçiler maalesef koltukları doldurmuş durumda. 2019’da Beykoz’u aldığımızda tüm sorunları bitireceğiz. Biz Beykoz’u tekrar emekçilerle, işçilerle, üretimle var etmek için aday olduk. İlçemizi ranta kurban edenlerle kıyasıya kavga etmek için aday olduk. “Yaşadığımız yeri yaşanabilir kılmaya karşılık gelen hesaplarla mesleki çabalar ile yapacağız bu kavgayı. Biz, bizim olanı almak için aday olduk. Bizim olanı yaşatmak ve geliştirmek için herkesin imreneceği insanca hayat örneği göstermek için aday olduk.”

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Aydın Düzgün, Yönetim Asil: Onur Aygün, Bahar Doğru, Ramazan Gül, Kamil Adnan Güler, Temel Karadeniz, Sinan Kaya, Tuncay Koçak, Hüseyin Okumuş, Fuat Öztürk, Cemal Sataloğlu, Demet Yeşilbaş, Burcu Yaman, Cansu Yıldız, Nusret Yılmaz, Gülsüm Yılmaz ve İsa Yılmaz.

Son Güncelleme: 27.12.2017 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72