Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ev ziyaretlerine başladı

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ev ziyaretlerine başladı. Başkan Aydın'ın ilk durağı Beykoz'un sevilen simalarından İsa Köse'nin evi oldu. Ziyaret esnasında renkli görüntüler oluştu.

Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ev ziyaretlerine başladı

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ev ziyaretlerine başladı. Başkan Aydın'ın ilk durağı Beykoz'un sevilen simalarından İsa Köse'nin evi oldu. Ziyaret esnasında renkli görüntüler oluştu.

07 Ocak 2019 Pazartesi 10:42
Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ev ziyaretlerine başladı

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye başladı. Başkan Aydın'ın Beykoz'daki ilk durağı ilçenin sevilen simalarından İsa Köse'nin evi oldu. İsa Köse, ablası ve eniştesi, Başkan Aydın'ı evlerinde ağırladı. Başkan Aydın, ev ahalisi ile uzun süre sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. İhlas Haber Ajansı mikrofonunu eline alan Başkan Aydın İsa Köse'ye duygu ve düşüncelerini sordu. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Sohbetin ardından Aydın, evdekiler için getirdiği hediyeleri kendilerine takdim etti. Başkan Aydın, İsa Köse'ye hediye ettiği kol saatini Köse'nin koluna bizzat kendisi taktı. Aldığı hediye karşısında mutlu olan Köse, Başkan Aydın'a teşekkür etti. İsa Köse'nin, Başkan Aydın'ın üzerindeki takım elbiseyi çok beğendiğini söylemesi üzerine Aydın, Köse'nin doğum gününde kendisine bir takım elbise hediye edeceğini söyledi.

Başkan Murat Aydın'ı evlerinde misafir eden İsa Köse ve ailesi, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde başarılar dileyerek kendisini sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi. Murat Aydın daha sonra İsa Köse ve ailesi ile vedalaştı ve onların duaları eşliğinde evden ayrıldı.

Aydın mezarlık ziyaret etti

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Beykoz'da bulunan aile kabristanlığını ve Hz. Yuşa Türbesi'ni ziyaret etti ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına "start" veren Zeytinburnu'nun mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ocak başından beri AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Teşkilatı, Mahalle Başkanları toplantılarına katılan Başkan Aydın fırsat buldukça Beykoz'un önemli noktalarına da ziyarette bulunuyor. Eşi Bedriye Aydın ile Hz. Yuşa Türbesi'ne giden Başkan Aydın, hemen ardından amcası Bilal Aydın ve yengesi Fatma Aydın'ın mezarlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Başkan Aydın, Kur'anı Kerim okuyarak dua etti. Aydın, ziyaret dönüşü Beykoz esnafına da uğrayarak sohbet etti. Beykoz'la ilgili çalışma planlarını esnaflara anlatan başkan tezgahlardan bazı lezzetleri de tatmayı ihmal etmedi.

"Zeytinburnu'nun çarpıcı değişimi"

Ziyaret sırasında Zeytinburnu'nda oturan bir kadına da denk gelen Başkan Murat Aydın'ın, üniversiteli genç kızlara, "Beni hanımefendiye sorun" demesi üzerine kadın, "Başkanımız Zeytinburnu'nu çok güzel yaptı, çok çalıştı. 2 dönemdir oylarımızı kendisine veriyoruz. Hep destek olduk, her seferinde yanılmadığımızı anladık" dedi.

Başkan Aydın, "Sayın Cumhurbaşkanımız bize görevi verince beni en çok heyecanlandıran konulardan birisi Hz. Yuşa'nın burada olmasıydı. Allah nasip eder de inşallah Beykoz'a hizmet ederiz. Hemşerilerimiz bize 'buyur' derse hizmet etmeyi becermeye çalışırız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3