BDP boykotu sürecekmi@f0

AK Parti ve BDP Çiçek aracılığıyla grüştüler

BDP boykotu sürecekmi@f0

AK Parti ve BDP Çiçek aracılığıyla grüştüler

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BDP boykotu sürecekmi@f0

AK Parti ve BDP heyetlerinin görüşmesi sonrası açıklama yapan Kışanak “İki metni tek metin haline getirmeye henüz hazır olmadıklarını gördük” dedi.

Hatip Dicle'nin milletvekilliğinin düşürülmesi ve tutuklu milletvekillerinin serbest bırakılmaması nedeniyle başlayan siyasi krizi çözmek için AK Parti ve BDP heyetleri bugün yeniden bir araya geldi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in başkanlığında başlayan görüşmeye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Ahmet Aydın ile Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek; BDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve Hasip Kaplan ile Siirt Milletvekili Gültan Kışanak katıldı.

Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Kışanak “Parlamentonun asli görevlerini işaret eden, çözüm önerileri içeren bir metni AK Parti temsilcilerine sunduk. AK Parti grubunun da ilkesel olarak benzer bir metni vardı. Ancak bu iki metni tek metin haline getirmeye henüz hazır olmadıklarını gördük” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72