Bakan Egemen Bağış Kartal'ı geri istedi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kartal'da sokak iftarına...

Bakan Egemen Bağış Kartal'ı geri istedi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kartal'da sokak iftarına...

14 Temmuz 2013 Pazar 12:58
Bakan Egemen Bağış Kartal'ı geri istedi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kartal’da sokak iftarına katıldı. Bağış, “Kartal İstanbul un göz bebeği ama artık Kartal’da ak belediyeciliği hak ediyor, inşallah burada bir çığır açılacak” dedi. 
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kartal AK Parti İlçe Teşkilatının yeni bürosunu gezdi. Bağış burada İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız ile bir süre sohbet ettikten başkana çalışmalarından dolayı bir hediye takdim etti. Bağış ardından buradan hareketle sokak iftarının yapılacağı Kartal Atalar Mahallesi Halit Paşa Caddesine geldi. Burada iftarını açan Bağış, daha sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

 

""
Sözlerine Mısır’da yaşanan olaylara değinerek başlayan Bakan Bağış, “Çok şükür bizler sizler ile Ramazanı yaşayabiliyoruz ama bunları yaşamayan kardeşlerimiz var. Mısır’da, Suriye’de, Arakan’da maalesef Ramazanın hazzını yaşayamayan kardeşlerimiz var. Allah onlara da bu hazzı yaşamayı nasip etsin” diye konuştu.
Bakan Bağış, “Sayın Başbakanımız önderliğinde Türkiye her geçen gün gelişmeye devam edecek. Bu akşam Atalar Mahallesinde bu iftar sofrasında beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki İstanbul dünyanın en güzel şehri ve Ramazanın en güzel yaşandığı şehirlerden biri” dedi.
Kartal ilçesinin AK Parti belediyeciliğini hak ettiğini ifade eden Bakan Bağış, “Kartal İstanbul un göz bebeği ama artık Kartal’da ak belediyeciliği hak ediyor, inşallah burada bir çığır açılacak” diye konuştu.
Bağış konuşmasının ardından yapılan iftar duasına katıldı ve ardından vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi.

 

Son Güncelleme: 14.07.2013 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72