Bakan Egemen Bağış Çekmeköy'de

Bağış, istikrarın devam etmesinden en çok iş adamlarının kazançlı çıkacak

Bakan Egemen Bağış Çekmeköy'de

Bağış, istikrarın devam etmesinden en çok iş adamlarının kazançlı çıkacak

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bakan Egemen Bağış Çekmeköy'de
Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı'nın iş adamları için düzenlediği programa katılan Başmüzakereci ve Devlet Bakanı Egemen Bağış, istikrarın devam etmesinden en çok iş adamlarının kazançlı çıkacağını söyledi.
""

Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, iş adamlarına yönelik yemekli bir gece düzenledi. Bölgede bulunan birçok seçkin iş adamının katıldığı yemeğe Başmüzarekeci ve Devlet Bakanı Egemen Bağış da katılarak iş adamlarını bilgilendirdi. Gecenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel; Biz üreten, çalışan bir iktidarız. 2023 yılını hesaplıyoruz ve ona uygun bir altyapı hazırlıyoruz” dedi.

""

Şahmettin Yüksel konuşmasında, “Hükümet olarak 9 yıldır ısrarla reel sektöre, özel sektöre, girişimciliğe, müteşebbis ruha vurgu yapıyoruz ve reel sektörün önemine dikkat çekiyoruz. Bir ülke zenginleşecekse müteşebbisleri ile özel ve reel sektörüyle üreterek zenginleşecektir. Biz petrol satarak, doğalgaz satarak, maden satarak zengin olma şansına sahip bir ülke değiliz. Biz çalışarak, üreterek, ürettiklerimizi dünyaya satarak zengin olabiliriz, teknoloji zengini olabiliriz” dedi.

İlçe başkanından sonra selamlama konuşması yapan Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Özden ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz sözü Başmüzakereci ve Devlet Bakanı Egemen Bağış'a bıraktı.

""

“Atatürk gibi ileriyi gören bir gençlik, çılgın projeler üretebilecek bir Türkiye istiyoruz” diyen Bakan Bağış, Türkiye'de 9 yıllık iktidarları döneminde hiçbir siyasi partiye bu kadar teveccühün nasip olmadığını gördüklerini ve hala bu ülkenin büyük çoğunluğunun umudu olduklarını söyledi. Şu anda bu ülkenin kalan sorunlarını çözebilecek birikime sahip tek siyasi parti olduklarını belirten Bağış, 9 yıl içinde Türkiye'ye hiç kriz yaşatmadıklarını kaydetti.

""

“Arkadaşlar, bugün kaç kazanıyorsanız yarın dört katını kazanmanızı istiyorum. Bu ülkede iş adamımızın para kazanması ayıp değil” diyen Bağış. Allah sizlere daha çok nasip etsin, daha çok kazanın, daha çok vergi ödeyin. Bu ülkeye daha çok yol, okul, hastane yapalım. Ama sizin de gönlünüz rahat olsun ki, ödediğiniz vergiler gerçekten devletin ihtiyacı olan yatırımlara gidiyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3