Babuşcu'dan önemli açıklamalar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin...

Babuşcu'dan önemli açıklamalar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin...

04 Mart 2014 Salı 17:13
Babuşcu'dan önemli açıklamalar

Babuşcu: “Bu Seçimler Muhalefet Ve Dünya İçin De Önemli”

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin sadece partisi için değil, muhalefet, hatta dünya için önemli olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Beylikdüzü’nü ziyaret etti. Babuşçu Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ve beraberindekilerle Yeşil Vadi içerisinde yer alan Botanik Bahçesi’ni ziyaret etti ve ağaç dikti. Daha sonra AK Parti Barış Mahallesi SKM’ye geçtiler. Beylikdüzü kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da konuşan Babuşcu, partililerine önemli mesajlar verdi. 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin bir yerel seçim olmasına karşın etkilerinin çok büyük olacağını söyledi. Yapılacak seçimleri partisi kadar muhalefet partilerinin hatta dünyanın da beklediğini dile getiren Babuşcu, “Muhalefet kadar dünya bu seçimlerin sonucunu bekliyor. Bosnalı kardeşlerimiz, Hırvat, Sırp olan komşularının gezi olaylarını gündeme alarak ‘Önce Erdoğan’ı bitireceğiz sonra da sizi’ diye kendilerine tacizlerde bulunduklarını bize anlatıyor. Bu seçimler bu kadar önemli. Hasta adam ayağa kalktı önce oturdu; şimdi ise koşmaya başladı; bu bazılarına rahatsızlık veriyor. Bakınız; farklı ülkelerden gelip bizim yerel seçim kampanyalarına gönüllü şekilde çalışmak; bu seçimlerin dünya için ne kadar önemli anlatmak isteyenler var. Bosna’dan Somali’den Afrika ve Dünyanın farklı ülkelerinden gelip gönüllü çalışmak isteyenler var. Bu yaşananlara şahit olunca büyük çerçeveyi çok daha iyi görebiliyoruz” diye konuştu.

İstanbul’da Kadir Topbaş, Beylikdüzü’nde de Yusuf Uzun’a kayıtsız şartsız destek verilmesi gerektiğini dile getiren Babuşcu, bu anlamda herkesin güç birliği yapılarak seçimlerden farklı bir şekilde zaferle ayrılmak gerektiğini dile getirdi. Salonda bulunan eski Beylikdüzü ve Gürpınar belediye başkanları Vehbi Orakçı ve Velittin Küçük’ün burada olmasının çok önemli olduğunu dile getirdi. Kahvaltılı toplantıya SKM Yürütme Kurulu, 3 Ana Kademe Asil Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ana Kademe Mahalle Başkanları katıldı.

Konuşmalar sonrasında Babuşcu, daha sonra Başkan Uzun, İlçe Başkanı Demiröz ve beraberindekilerle Yeşil Vadi Şehir Parkı içerisinde yer alan Botanik Bahçesi çalışma alanını ve AK Parti Barış Mahallesi SKM’ni ziyaret etti. Babuşcu, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Uzun’u kutladı. Başkan Uzun da İl Başkanı Babuşcu’ya Beylikdüzü’nde ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirerek, İstanbul’da ve Beylikdüzü’nde seçimleri kazanacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 04.03.2014 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3