Babuşcu'dan Ak Parti Çekmeköy'e ziyaret

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, kongrelerden sonra ilçelere yaptığı...

Babuşcu'dan Ak Parti Çekmeköy'e ziyaret

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, kongrelerden sonra ilçelere yaptığı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Babuşcu'dan Ak Parti Çekmeköy'e ziyaret

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, kongrelerden sonra ilçelere yaptığı ziyaretlerin geçen haftaki ayağını Çekmeköy'e gerçekleştirdi. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde il yönetim kurulu toplantısının da gerçekleştirildiği ziyarete İl Başkanı Aziz Babuşcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

""

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, sunum eşliğinde ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları ile önümüzdeki yerel seçimlerde izlenecek yol haritası hakkında bilgiler verdi. Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz  ise sunum eşliğinde ilçede yapılan büyükşehir, il özel idare ve ilçe belediye çalışmaları ve yapılacak projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

""

İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, "Gelişen ve büyüyen ilçemizde teşkilat kademelerindeki tüm arkadaşlarımızla ciddi bir çalışma ve gayret göstererek hiç durmadan çalışmalarımızı gerçekleştirerek seçim maratonunda birlik ve beraberlik içerisinde  ilçe teşkilatımıza bir ivme kazandırdık. Artık hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde oyunu arttıran, meclis üyesi sayısını arttıran daha güzel ve daha verimli bir Çekmeköy için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

""

Başkan Ahmet Poyraz da, "4 ayrı beldeden oluşan Çekmeköy'de göreve geldiğimizden bu yana İlçemizi modern ve model yapma yolunda ilerliyoruz. Bu anlamda büyükşehir ve il özel idaremizin ilçemize kazandırdıkları hizmetler ile yapılacak projelerimizle İlçemizi güzel ve cazibe merkezi haline getirme gayretimiz devam edecektir" dedi.

""

İl Başkanı Aziz Babuşcu ise, "Yeni ilçe sıfatına kavuşan Çekmeköy'de, Ak Partinin bayrağını en üst seviyelere çıkarmak için gayret gösteren ve son seçimlerde de oy oranını %52,99 taşıyan bir ilçeyi ortaya koyan başta İlçe Başkanımıza, ekibine, bu ekipte aynı samimiyet ve ortak akıl üretme içerisinde olan Çekmeköy Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu çerçevede samimiyetimize gölge düşürmediğimiz sürece başarılarımıza yeni başarılar katmak suretiyle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

""

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Çekmeköy ilçemizde birçok projemizi hayata geçirdik. Hayal bile edilemeyen projelerimizi de milletimizin hizmetine sunmak adına da çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda Çekmeköy'e kazandıracağımız Metro ile artık Çekmeköyde oturan vatandaşlarımız İstanbul'un her köşesine rahatlıkla ulaşım sağlayacak" dedi.

""

Toplantı sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Yüksel ve Belediye Başkanı Poyraz'ın, İl Başkanı Aziz Babuşçu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş'a hediye takdimine geçildi. İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, İl Başkanı Aziz Babuşcu'ya, siyaseten ilçenin anahtarını ve hediyelerini takdim etti. Ayrıca kongre sürecinde hazırlanan ve  il başkanının isminin yazılı olduğu kalemi makamında takdim etti.

""

""

""
 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3