AYDIN DÜZGÜN, İSTANBUL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE BEYKOZ’DA USULSÜZLÜKLERE GEÇİT VERMİYOR

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde ilçede kamu görevlisi olmayan 4 sandık kurulu başkanını tespit edip görevden düşürdü. “Öncelikli işimiz seçim güvenliği’ diyen başkan Düzgün, “Beykozlu 24 Haziran sabahı her şeyin çok güzel olacağını görecektir” dedi.

AYDIN DÜZGÜN, İSTANBUL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE BEYKOZ’DA USULSÜZLÜKLERE GEÇİT VERMİYOR

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde ilçede kamu görevlisi olmayan 4 sandık kurulu başkanını tespit edip görevden düşürdü. “Öncelikli işimiz seçim güvenliği’ diyen başkan Düzgün, “Beykozlu 24 Haziran sabahı her şeyin çok güzel olacağını görecektir” dedi.

28 Mayıs 2019 Salı 17:31
AYDIN DÜZGÜN, İSTANBUL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE BEYKOZ’DA USULSÜZLÜKLERE GEÇİT VERMİYOR

İPTAL GEREKÇESİ İDİ GÖZLER BEYKOZ’DA ÇEVRİLDİ!

YSK, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili AK Partinin olağanüstü itirazını kabul ederek, seçimin yenilenmesini kararlaştırmıştı. YSK, sandık kurulu başkan ve üyelerinin kamu görevlisi olmaması nedeniyle almıştı. Ancak 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde de kamu görevlisi olmayan isimlerin sandık başkanı olarak yazdırıldıkları görüldü. Bunun en son örneği Beykoz’da yaşandı. Beykoz’da kamu görevlisi olmayan 4 sandık başkanı CHP İlçe başkanlığı tarafından tespit edilmesi gündem bomba gibi düştü. İlçe Seçim Kurulu, CHP’nin itirazı üzerine 4 kişinin sandık kurulu listelerinden çıkarılmasına karar verdi.

“GÜVENLİK OLANDA VAR TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLANDA”

Konu ile ilgili gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, bu usulsüzlüklerin takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Düzgün, “Kamuda devlet memuru olmayanların sandık kurulu başkanı olmaları mümkün olmazken 4 tane isim tespit ettik. İçlerinde okul güvenlik görevlisi ve temizlik işçisi bile var.

“LİSTELEDE BU İSİMLERİN OLMASI OLDUKÇA MANİDAR”

Maalesef listeleri seçim kurulu kaymakamlıklardan aldığı için bunlar kura ile belirleniyor. Bizde gerekli itirazlarımızı yaptık ve itirazlarımız haklı görüldü. Bunlar bizim tespit ettiklerimiz. İstanbul genelinde benzeri durumlar mutlaka vardır. 31 Mart İstanbul seçiminin iptal gerekçesi olduğu halde listelerde bu isimlerini olması ise oldukça manidar. Kaymakamlıklara bu tür yanlış bilgileri veren müftülük ve milli eğitim gibi kurumlar. Bu takiplerin daha titizlikle yapılması gerekir. İlçemizde 553 tane sandık başkanı 23 Haziran’da görev yapacak. Şuan seçim kuruluna bu sandık başkanlarının hangi kurumlarda görev aldıkları ile ilgili dilekçemizi verdik ve cevap bekliyoruz. CHP Beykoz olarak bu işin sıkı takipçisi olmaya devam edeceğiz.

“ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ SEÇİM GÜVENLİĞİ”

Öncelikli görevlerinin seçim güvenliği olduğunu söyleyen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “CHP Beykoz olarak 23 Haziran İstanbul seçimlerine hazırız. Öncelikli işimiz seçim güvenliği. Vatandaşımızın attığı her oyun doğru sayımı ve tespiti birinci görevimiz. 24 Haziran sabahına kadar, YSK kesin sonucu ilan edene kadar sandıklara ve oylarınıza sahip çıkacağız. Bundan kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın.

Burada muhtarlara da ağır yük bindirilmiş durumda. Seçmen kağıtlarının imza karşılığında vatandaşa verilmesi gündemde. Bir dayatma içerisindeler. Bu imkansız olan bir şey. Bir muhtarımız mahallesindeki 10 bin seçmen kağıdını nasıl tek imza karşılığında versin bu akıl dışı bir şey.

“YAPILAN BU HAKSIZLIK 16 MİLYON İSTANBULLU’NUN VİCDANINDA KARŞILIK BULACAKTIR”

31 Mart İstanbul seçimlerinde kazanan tarafın Ekrem İmamoğlu olmasına rağmen haksız bir şekilde mazbatasının elinden alındığına vurgu yapan Başkan Düzgün, “ İnanıyorum ki yapılan bu haksızlık 16 milyon İstanbullunun vicdanında karşılık bulacaktır. Ve Ekrem İmamoğlu büyük bir farkla seçimi yeniden kazanacaktır.

“BEYKOZLU 24 HAZİRAN SABAHI HERŞEYİN ÇOK GÜZEL OLACAĞINI GÖRECEKTİR”

Beykozumuz’da 31 Mart’taki yerel seçimlerde adayımız Ekrem İmamoğlu 67 Bin, rakibi Yıldırım ise 80 bin oy almıştı. Ancak bu sefer ilçemizde tablo değişecektir. Beykozlu 24 Haziran sabahı her şeyin çok güzel olacağını görecektir. Bunu 31 Mart’tan sonraki süreçte açıkça görüyoruz. Sayın İmamoğlu en son geldiği Tokatköy’de yoğun bir destek ve sevgi gördü yer yerinden oynadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Turan Demir 2019-05-28 21:11:03

CHP Beykoz ilçe Başkanımız Sayın Aydın Düzgünü her söylediği Doğru Her Zaman bir CHPLI üye olarak ve örgütünün her an yanında olduğumu Saygılsrımla Arz ederim

banner3