AYDIN DÜZGÜN, HANEFİ DİLMAÇ’I KONUŞTUĞUNA PİŞMAN ETTİ!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ın, ‘’CHP Boğaziçi ön görünümde İmar Barışını iptal ettirdi, CHP vatandaşlarımızı yok saydı’’ açıklamasına CHP ilçe Başkanı Aydın Düzgün sert bir şekilde karşılık vererek, ‘’ Hiç kimse çamur atmaya kalkmasın. Böyle çamur atarak sadece kendi kirli yüzlerini ifşa ederler’’ diyerek yapılan rantları bir bir anlattı.

AYDIN DÜZGÜN, HANEFİ DİLMAÇ’I KONUŞTUĞUNA PİŞMAN ETTİ!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ın, ‘’CHP Boğaziçi ön görünümde İmar Barışını iptal ettirdi, CHP vatandaşlarımızı yok saydı’’ açıklamasına CHP ilçe Başkanı Aydın Düzgün sert bir şekilde karşılık vererek, ‘’ Hiç kimse çamur atmaya kalkmasın. Böyle çamur atarak sadece kendi kirli yüzlerini ifşa ederler’’ diyerek yapılan rantları bir bir anlattı.

05 Ekim 2020 Pazartesi 14:35
AYDIN DÜZGÜN, HANEFİ DİLMAÇ’I KONUŞTUĞUNA PİŞMAN ETTİ!

HANEFİ DİLMAÇ DA TOPA GİRİNCE..

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın meclis toplantısında ‘’ Planları CHP yapsın biz de destekleyelim’’ açıklaması ile ilgili basın bildirisi yayınlayan CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün, ‘’Bu bir iş bilememizliğin bir itirafı. Kendisi hala Zeytinburnu hafızasına hakim, Beykoz’u daha tanıyamamış’’ ifadesini kullanmıştı. Günler sonra topa bu sefer Ak Parti İlçe Başkanı Hanefi Diimaç girerek, ‘’ ’CHP Boğaziçi ön görünümde İmar Barışını iptal ettirdi, CHP vatandaşlarımızı yok saydı’’ açıklamasında bulundu.

AYDIN DÜZGÜN’DEN CEVAP GECİKMEDİ

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR!

Hanefi Dilmaç’ın açıklamasına cevap gecikmedi. CHP Beykoz İlçe Başkanı yayınladığı basın bildirisi ile zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Düzgün iddiaların gerşçek dışı olduğunu söyleyerek Ak Parti döneminde ilçedeki rantları birer birer anlattı. Düzgün, ‘’CHP Boğaziçi ön görünümde İmar Barışını iptal ettirdi, CHP vatandaşlarımızı yok saydı’’ denilmektedir.

‘’BEYKOZ’U İŞİNDEN AŞINDAN ETTİNİZ’’

Sevgili Beykozlu Hemşerilerim ; Hepinizin de çok iyi bildiği gibi CHP 97 yıldır ülkemizin daha iyi olması için çaba göstermiş ve de göstermeye devam edecektir.

​ Cumhuriyetimizin temellerini oluşturan ve CHP döneminde kurulan;

1- Deri kundura fabrikası (sümerbank)

2- Paşabahçe tekel fabrikası

3- Şişecam vb. fabrikalarımızı kapatanları iyi biliyorsunuz.

On binlerce Beykozlumuzu işinden aşından edenleri, Beykoz’u köhne bir kasaba haline getirenleri hepiniz iyi biliyorsunuz.

‘’BÜYÜKŞEHİRDEN BEDAVAYA ALDIĞINIZ ARSALARI KİME SATTINIZ’’

26 yıldır Beykoz’u ve İBB’yi kimlerin yönettiğini iyi biliyorsunuz. 26 yıldır Beykoz’a bir imar planı yapamayanların kimler olduğunu iyi biliyorsunuz. Hazineden 2B’leri metrekaresini 35 TL’den alıp 150-250 TL’ye kimlerin sattığını iyi biliyorsunuz. Büyükşehirden bedavaya aldıkları Belediye arsalarını 150-250 TL’ye kimlerin sattığını iyi biliyorsunuz. Çavuşbaşı’ndan 7 TL’den aldığı arsaları kaça sattığını gayet iyi biliyorsunuz.

‘’VATANDAŞIN YERLERİNİ KENDİ YANDAŞLARINIZA VERDİNİZ’’

Tokatköy’de İBB’den 487 ada 3 parseldeki 83 dönümlük içinde 550 hanenin yaşadığı tapuyu bedava alıp vatandaşa hala tapusunu vermeyenleri Tokatköy halkı iyi biliyor. Hazineden alıp vatandaşa vermeniz gereken yerleri kendi yandaşlarına ihaleyle satanları iyi biliyorsunuz. 26 senedir ülkemize ve Beykoz’umuza kaybettirmedikleri hiç bir değerimizi bırakmayanları çok iyi biliyorsunuz.

Ve utanmadan arlanmadan CHP’ye dil uzatmaya kalkıyorsunuz. Şunu çok iyi biliyorsunuz ki artık ne söylerseniz söyleyin Beykozlu hemşerilerimiz size inanmıyor ve de inanmayacak. Sonuç olarak Beykoz’umuzda gelinen durum Aşık Mahsuni’nin de dediği gibi ‘’Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana’’.

‘’BU YALANCILARIN BEYANLARINA İNANMAYIN’’

Sevgili hemşerilerim bu yaygaracı ve yalancıların beyanlarına inanmayın, neden mi? Anayasa mahkemesinin verdiği karar ‘’ Geriye dönük işlemez’’. Yani şu ana kadar yapılan tüm müracaatlar geçerlidir. Hiçbir yapı kayıt belgesi iptal edilmemiş, edilmeyecektir. AYM kararı bugünkü tarihten itibaren için geçerlidir. Gerekçesi de öngörünüm de yaşayan aynı konum aynı yasaya tabi vatandaşlarımızın yarısının bu kapsama alınmamasıdır.

‘’BEYKOZ’DA KİMLER HANGİ FİLMİ ÇEVİRİYOR BİLİYORUZ’’

Sadece algı operasyonu yaparak halka yalan söyleyenlere ithaf olunur. AKP Grup başkan vekili Adem SEFER Tweetinde sormuş; CHP Beykoz’da Beltur işletmesi olan var mı? Sevgili hemşerilerim güzel bir laf vardır hepiniz bilirsiniz: Dinime söven müslüman olsa gam yemem.

- Beytaş’ın Doğalgaz müteahhiti hangi AKP ‘li ve hangi AKP’liler?

- Riva’daki 1000 konutluk inşaat proje ve doğalgaz projelerine hangi AKP’liler ortak?

- Beykoz’daki kadastro tespit işlerini hangi AKP’liler organize ediyor?

- Beykoz da iyi bildiğimiz “FİLM” işlerinde hangi AKP’liler film çeviriyor?

- Beykoz da TV’lerle hangi AKP’liler ortak?

-Çavuşbaşı’ndaki 6 mahallenin temizlik işini yapan şirkete hangi AKPliler ortak?

- Beykoz da yemek işlerini hangi AKP’liler organize ediyor?

‘’ÇAMUR SİYASETİ İLE KENDİLERİ İFŞA OLUR’’

Böyle kirli işlerde AKP yöneticileri bir şeyler arıyorlarsa yapacakları tek bir şey var. Aynaya baksınlar, kendi pisliklerini görsünler! O yüzden CHP’sine, CHP ‘sinin meclis üyelerine ve yöneticilerine Hiç kimse çamur atmaya kalkmasın. Böyle çamur atarak sadece kendi kirli yüzlerini ifşa ederler.

Son Güncelleme: 07.10.2020 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakup tuncer 2020-10-05 20:49:06

Sadece yerel basın yetmez meydan meydan sokak sokak anlatın,anlatalım

banner3