Aydemir, Murat Cirav ve ekibini topa tuttu!

18 Mayıs'ta yapılacak CHP Çekmeköy ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlık...

Aydemir, Murat Cirav ve ekibini topa tuttu!

18 Mayıs'ta yapılacak CHP Çekmeköy ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlık...

30 Nisan 2014 Çarşamba 14:50
Aydemir, Murat Cirav ve ekibini topa tuttu!

Adaylığını açıklayan Şentürk Aydemir, Murat Cirav ve ekibini topa tuttu!

18 Mayıs’ta yapılacak CHP Çekmeköy ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlık adaylığını açıklayan Şentürk Aydemir, önceki ilçe yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. Aydemir, ayın hataların tekrarlanmaması için aday olduğunu açıkladı.

CHP Çekmeköy, 18 Mayıs’ta ilçe kongresine hazırlanıyor. Kongre öncesi muhtemel adaylar bir bir görücüye çıkmaya başladı. Partinin emekçilerinden Şentürk Aydemir adaylığını deklare eden ilk isim oldu. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında ilçe başkanlığı adaylığını açıklayan Aydemir’in hedefinde ise önceki ilçe başkanı Murat Cirav ve ekibi vardı.

""

Aydemir adaylık açıklamasında şunları söyledi: “Bilindiği üzere kısa bir süre önce yerel seçimlerden çıktık. Bu seçimlerde arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Seçimlerde başarısız olmamızın başlıca nedenleri; Başkan adayımızın çok geç atanması, meclis üyeleri adaylarının belirlenmesinde örgütümüzün taleplerinin nazarı dikkate alınmaması ve bu sürece ilçe başkanı ve yönetiminin müdahil olamayışı.

İstifa eden ilçe yönetimi, görev yapmış olduğu süre içinde örgütü kucaklamamış, örgütün sesine kulak vermemiştir. Karar süreçlerine örgüt üyelerimiz dahil edilmemiş adeta dışlanmıştır. Örgüt toplantılarında şeklen örgütün fikri sorulmuş örgütün iradesi uygulamaya yansımamıştır. Bu zihniyetin egemen olduğu yönetim anlayışının Cumhuriyet Halk Partisi örgütünde kabul görmesi söz konusu olmazdı ve nihayetinde olmadı.

Bu hataların tekrarlanması örgütümüzün aynı ve benzer yanlışlarla yönetilmemesi için bu onurlu göreve talibiz. Kimseyi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Kimsenin diğerine karşı üstünlüğü ve ayrıcalığı olmayacak. İlçe kongresinde partimizi en iyi temsil edecek başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçeceğimize inancım tamdır.”

""

Son Güncelleme: 30.04.2014 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3