Ata 2 İrtibat Bürosu hizmete girdi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı irtibat bürosu açılışlarına ATA 2 ile devam ...

Ata 2 İrtibat Bürosu hizmete girdi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı irtibat bürosu açılışlarına ATA 2 ile devam ...

02 Mart 2014 Pazar 14:35
Ata 2 İrtibat Bürosu hizmete girdi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı irtibat bürosu açılışlarına ATA 2 ile devam ediyor. Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yetkilileri ile Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’in de katıldığı açılışa vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Açılış konuşmasında projelerinden bahseden Türkmen şunları söyledi: “30 Mart'taki zaferimize durmadan ilerliyoruz. Önümüzdeki günlerde Çamlıktepe camimizi ibadete açacağız. 2014'ün son aylarında Çengelköy Su Sporları Merkezini de açmış olacağız. Üsküdar’ımıza hizmet etmenin aşkını, heyecanını yaşıyoruz. İnşallah desteğinizle Üsküdar’ı gençlerimizle, çocuklarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla el ele, gönül gönüle ‘Yeniden Üsküdar, bi daha Üsküdar' diyerek şahlandıracağız. Üsküdar, bugün artık projelerini her partiden birçok belediyenin örnek aldığı, taklit etmeye çalıştığı, gıpta edilen bir şehir haline geldi. Üsküdar, 30 Mart’ta bir kez daha sandığa gidecek. Bizler Üsküdar’ımız için elimizden gelen gayreti gösterme çabası içerisindeyiz. Sizlerinde desteğiyle Üsküdar’ımızı yeni dönemde çok kıymetli bir konuma birlikte taşıyacağız.”

Açılış sonrası rotasını Güzeltepe’ye çeviren Türkmen ve partililer burada semt pazarını ziyaret ederek, esnafa hayırlı ve bereketli işler, bol kazançlar diledi. “Bizler sizlerin desteği ve inancıyla bugünlere geldik. Bundan sonraki süreçte de destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. Sizlerle birlikte Üsküdar’ı farklı noktalara ulaştıracağız” diyen Türkmen alışverişe gelen semt sakinleriyle de bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

 

Son Güncelleme: 02.03.2014 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3