Altınok Öz 3'üncü kez aday adayı oldu

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yerel seçimlerde 3'üncü kez aday adayı oldu. CHP İlçe Başkanlığı'nda açıklama yapan Öz, "Bugün partimin yetkililerin verdiği emirle aday adaylığı başvurumu yapıyorum" dedi

Altınok Öz 3'üncü kez aday adayı oldu

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yerel seçimlerde 3'üncü kez aday adayı oldu. CHP İlçe Başkanlığı'nda açıklama yapan Öz, "Bugün partimin yetkililerin verdiği emirle aday adaylığı başvurumu yapıyorum" dedi

26 Ekim 2018 Cuma 13:48
Altınok Öz 3'üncü kez aday adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya gelen Belediye Başkanı Altınok Öz aday adaylığını açıkladı. Başkan Öz, partililerinin verdiği yetki ile 3'ncü dönem aday adayı olduğunu söyledi. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz eşi Feray Öz ile birlikte geldiği ilçe binasında coşkulu kalabalık karşıladı. Parti üyeleri Başkan Altınok Öz ilçe binasından çıkarken tezahürat yaparak sevgi seli oluşturdu.

İlçe binasında açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz; "İki dönem siyasette varım dedim. Ve bunu açıklarken de 2 dönem müracaat ettim. 3'ncü dönem müracaat ettiğimde özü de bir sözü de bir Altınok Öz'e ters düşeceğim için adaylık müracaatını yapmayacağım. Eğer partim bana görev verirse ve bu görev hangi noktada olursa o yolda yürüyeceğimi söyledim. Bir algı oluşturuldu; Altınok hizmetten kaçıyor mu? Aday olmayacak mı? Bu algı insanlarda üzerlerine karabulut çöker gibi bir durum oluşturdu" dedi.

"Emeğe saygı duyduk. Kimseyi işinden etmedik"

Emeğe saygı duyduklarını kimseyi işinden etmediklerinin belirten Başkan Öz; "Kimsenin kıyafeti ile uğraşmadık. Liyakati öne çıkardık. Ve şunu söyledik. Başı önemli değil beyni açık olsun. İnsanların başı kapalı olabilir ama beyni açıktır. Başı açıktır, beyni kapalıdır. Onun bizimle yürümesi mümkün değildir dedik" şeklinde konuştu.

"Bugün partimin yetkililerinin verdiği emirle aday adaylığı başvurumu yapıyorum"

Parti yetkililerinin verdiği yetki ile aday adaylığını koyduğunun altını çizen Öz; "3'üncü dönem için, belediye başkanlığı için, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yereldeki iktidarı için huzurlarınızdayım. Kendimi size emanet ediyorum. Biz birlikte olduğumuz zaman bu örgütün 2014'te sandığa nasıl sahip çıktığını, Bülent Ecevit Kültür Merkezi'ne nasıl sahip çıktığını bile birisi olarak söylüyorum. Bizden yerel iktidarı alma şansları hiç yoktur. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3