Ali Kılıç'tan belediyeciliğe Avrupa vizyonu

25 yıl boyunca Almanya'da elde ettiği deneyimi Maltepe'ye kazandırmak için...

Ali Kılıç'tan belediyeciliğe Avrupa vizyonu

25 yıl boyunca Almanya'da elde ettiği deneyimi Maltepe'ye kazandırmak için...

25 Mart 2014 Salı 17:23
Ali Kılıç'tan belediyeciliğe Avrupa vizyonu

25 yıl boyunca Almanya’da elde ettiği deneyimi Maltepe’ye kazandırmak için yola çıkan CHP Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Avrupa vizyonlu belediyecilik ile destek topluyor. Kılıç’ın dar gelirli ailelere 600 TL, ilçeye ise meydan sözü ilgi uyandırıyor.

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç’ın projeleri ilgi buluyor. Maltepe’de belediyeciliğe Avrupa vizyonu kazandırmak için yola çıkan Kılıç, Almanya’da 25 yıl boyunca elde ettiği deneyimi Maltepe’ye kazandırma uğraşında. Kılıç, insan odaklı hizmet anlayışını uygulamak için düğmeye bastıklarını belirterek, kentsel dönüşümden trafiğe, engellilerden sokak hayvanlarına pek çok konuda farklı projeleri olduğunu açıkladı. Maltepe’de, yolun (E-5) üstü ve altı diye iki bölge bulunduğunu ve bu bölgelerin ihtiyaçlarının farklı olduğunu dile getiren Kılıç, 18 mahalleyi dolaşarak sorunları belirlediklerini ve bunlara göre proje geliştirdiklerini kaydetti.

""

Maltepe’de insan odaklı hizmet

Kılıç, seçimde sloganlarının da ‘Maltepe seninle değişecek’ şeklinde olduğunu aktardı. Gündemi de değerlendiren Kılıç, yolsuzluk konusunda söylenen rakamların dudak uçuklattığını ve vatandaşın beş yılda bir ayağına gelen fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Kılıç, “Ben sandığa giderken bin kere düşündürecek bir sloganı ön plana çıkardım. ‘Beş dakika düşünün, beş yıl pişman olmayın’ diyoruz. Biz Maltepe’de insan odaklı hizmet anlayışını benimseyeceğiz. Bütün ekibimizle halka her zaman daha yakın olmak için çaba göstereceğiz. Her telefona yanıt verilecek, her talep karşılanacak” şeklinde konuştu.

Hepimizin soyadı Maltepeli olacak

Maltepe’de onurlu nöbeti layıkıyla devralmak için halka hizmete talip olduğunu söyleyene Ali Kılıç, belediye başkanı seçilmesi halinde herkesin başkanı olacağını ve geride tek bir kişi dahi bırakmayacağını belirtti. Kılıç,   “Bu ülkenin farklı kentlerinde, köylerinde doğmuş olsak da adımız farklı olsa da soyadımız aynı Türkiye. İlçede de Maltepeli kimliği oluştu. Türkiye’nin bütün renklerini burada görmek mümkün. Bütün illerden vatandaşlarımız var. Biz de belediye olarak herkesi Maltepeli kimliğinde buluşturacağız. Hepimizin soyadı Maltepeli olacak” dedi.

""

Kılıç’tan katılımcı ve halkçı belediyecilik sözü

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Maltepe’yi karış karış dolaşarak ‘İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliği’ anlatmaya devam ediyor. Girne Mahallesi’ne çıkarma yapan Kılıç, tekstil atölyeleri, esnaf, STK ve hemşeri dernek ziyaretlerinin yanı sıra, partisinin Girne Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına katılarak Maltepelilere seslendi. Katılımcı ve halkçı belediyeciliğin sözünü veren Kılıç, politikanın asıl unsurunun halk olduğunu ve birlikte yönetmeye talip olduklarını dile getirdi.

 

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3