AK Parti’nin İstanbul 1. Bölge SKM açıldı

AK Parti İstanbul 1. Bölge SKM Merkezini Maltepe’de görkemli bir şekilde açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti’nin İstanbul 1. Bölge SKM açıldı

AK Parti İstanbul 1. Bölge SKM Merkezini Maltepe’de görkemli bir şekilde açılışını gerçekleştirdi.

29 Mayıs 2018 Salı 14:30
AK Parti’nin İstanbul 1. Bölge SKM açıldı

Açılışa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, Ataş, Uysal, Şenocak, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Erol Kaya, AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Türkiye üzerinde oynanan oyunların 24 Haziran’da bir kez daha yıkılacağını ifade ederek” 15 Temmuz’da o hain darbe girişimine karşı kıyama kalkan milletimiz, 24 Haziran’da bir kez daha kıyama kalkmak suretiyle, Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışanlara en güzel cevabı inşallah sandıklarda verecektir” dedi.

Ataş, “Bugün döviz kurları üzerinde oynanmasındaki temel sebep, kalkınmakta ve gelişmekte olan, bölgesinde söz sahibi olan bir Türkiye’yi hazmedemeyen çevreler, acaba 24 Haziran’da, Türkiye’nin önünü kesemezsek, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yükselişini engelleyemezsek, 16 yılda Türkiye 100 yıllık mesafeyi kat eden bir Türkiye, 24 Haziran’dan sonra nasıl bir noktaya gelirin hesaplarını ve endişelerini yaşıyorlar. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti teşkilatları ve 15 Temmuz’da o hain darbe girişimine karşı kıyama kalkan milletimiz, 24 Haziran’da bir kez daha kıyama kalkmak suretiyle Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışanlara en güzel cevabı inşallah sandıklarda verecektir.”

Seçimlerle ilgili toplum üzerinde bir algı oluşturulduğunu belirten Ataş, “(Cumhurbaşkanlığı’nda evet Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz, helal ve hoş olsun ama milletvekilliği noktasında düşüneceğiz) diyenler var. Bilesiniz ki, bu haince ve sinsice planlanmış bir oyundur. Eğer güçlü bir Meclis olmazsa, güçlü bir hükümet olamaz. Güçlü bir hükümet olmazsa güçlü bir Türkiye olamaz. Dolayısıyla sloganımız bizim şudur; ‘Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye’dir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72