Ak Parti'li Saral, Tuzla'da

Ak Parti'li Saral, Tuzla'da

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ak Parti'li Saral, Tuzla'da

Ak Parti'li Saral, Tuzla İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı 

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, partisinin Tuzla İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. 
Tuzla Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen toplantının açılı
ş konuşmasını Tuzla İlçe Başkanı Avukat Mustafa Ataş yaptı. Ataş, teşkilat çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirerek, yerel seçimlere kadar yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. İlçe sorumlusu olarak Tuzla'da ilk Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten İstanbul Milletvekili Oktay Saral ise konuşmasında, “AK Parti'nin hamurunu sizler yoğurdunuz. Eğer bugün tüm dünyada merak ve hayretle izlenen, başarıları dillere destan bir AK Parti vizyonu varsa hiç kuşkusuz bunun temelinde sizler varsınız. Hiç abartmıyorum, partimizin başarısını merak eden birçok dünya ülkesi var ve bu ülkelerin siyasileri, siyaset bilimcileri Genel Merkezimize heyetler göndererek, on yıldır yazdığımız bu destanın araştırmasını yapıyorlar. Halkıyla bu denli bütünleşmiş, adeta et ile tırnak olmuş bu siyasi hareketin nasıl bu noktalara geldiğini hayretle müşahede ediyorlar” dedi.
Geçmi
şte Türkiye'nin enerjisinden çalınan yıllar olduğunu belirten Saral, “Statükocu, seçkinci, oligarşik güçler milletin tarihiyle, inancıyla, kültürüyle, gelenekleriyle, kısacası genleriyle oynayarak bizim on yıllarımızı çaldılar. Bu ülkede faili meçhul cinayetler oldu. Bu ülkede suni gündemlerle birileri tarafından enjekte edilen politikalar faal hale getirildi, bu ülkede halkın milli, manevi değerleri alet edilerek devamlı bir çatışma ortamı oluşturuldu. Ülkemizin tüm kazanımlarını heba etme pahasına bir avuç seçkin azınlığın arzu ve istekleriyle yönetildik. İşte 14 Ağustos 2001 tarihi bu seçkin zümrenin lanetle andığı, hatırlamak istemediği bir tarihtir. Çünkü bu tarih, sizlerin gönüllerinizde zaten kurmuş olduğunuz AK Parti'nin tüm ülke sathında tabelalarının illeri, ilçeleri ve beldeleri süslediği tarihtir. Çünkü bu tarih, ‘eski hal muhal ya yeni ha izmihlal' diyerek kolları sıvayan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ayaklar altına alınan siyaset kurumuna yeniden şeref ve onur kazandırdığı tarihtir” diye konuştu.
AK Parti Tuzla
İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, diğer partilerden AK Parti'ye geçen 32 kişiye rozet takılmasının ardından sona erdi.

 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3