Ak Parti'li kadınlar gazetecileri unutmadı

Ak Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı

Ak Parti'li kadınlar gazetecileri unutmadı

Ak Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti'li kadınlar  gazetecileri unutmadı

Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak için gazetemize ziyarette bulunan Ümraniye'deki Ak Parti'li kadınlar, “Basın, toplumun gözü ve kulağıdır” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazteciler Günü'nde basın emekçilerini unutmayan Ak Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkiye Toptaş, beraberinde Tanıtım Medya Birim Başkanı Aslı Diyev Pala, Teşkilatlandırma Başkan Yardımcısı Zühal Kankur, AR-GE Birim Başkanı Gülcan Demirci ve Yönetim Kurulu Üyesi Mihriban Ülvan ile birlikte gazetemiz Flashaber merkez büroyu ziyaret edip İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız'la bir süre görüş alış verişinde bulundu.


""

Ziyarette basın sektörünün içerisinde bulunduğu durum ve hizmet şartları konuşulurken iktidar partisi kadın kolları başkanı Ülkiye Toptaş, “Bizlerin toplumdaki gözü, kulağı ve her türlü yansıması olan basın sektörü umarım daha iyi şartlara kavuşur, arzu ettiğiniz gerekli düzenleme ve iyileştirmeler bir an önce yapılır” dedi. Gazetemiz Sahibi Ali Rıza Yıldız da, yerel ve ulusal basının aynı kefeye konularak bir tutulmasının yanlış olduğunu vurguladı.

“Ak Parti iktidarının basın haklarının düzenlenmesi ve iyileştirilmesi ile ilgili yapması gereken çok işi var” diyen Yıldız, Basın İlan Kurumu'nu örnek gösterdi ve “Tüm bu belediyelerin onca ihale ilanı nerde, nasıl ve ne şekilde yayımlanıyor? Bayide satışı olmayan, sokakta hiç kimsenin adını dahi duymadığı sözde gazetelerin, yayınladığı boy boy ihale ilanlarını kim görüyor, kim okuyor? Hepsinin araştırılması lazım” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72