Ak Parti'li kadınlar ÇATOM'a destek oldu

Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Mardin'de faaliyet...

Ak Parti'li kadınlar ÇATOM'a destek oldu

Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Mardin'de faaliyet...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ak Parti'li kadınlar ÇATOM'a destek oldu

Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Mardin'de faaliyet gösteren Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ne (ÇATOM) destek geldi.

Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı Mardin Gül-Medrese ÇATOM'da çalışan kadınların ve çocuklarının kullanabileceği çeşitli hediyeler gönderdi. Pendik Gençlik Kolları Başkanlığı ise çocuklara play stations gönderdi. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından oluşturulan heyetin getirdiği 8 diz üstü bilgisayar, 82 ekran led televizyon, eğitici kitap setleri, oyunlar, belgesel DVD'leri, satranç takımları, oyun gurup setleri ÇATOM'a teslim edildi.

Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fulya Aras Koca, burada kadınların güzel işlere imza atmak için büyük bir gayret içinde olduklarını söyledi. Koca, “İşte tam da bu noktada kadınların rahat çalışması için çocuklarının gözlerinin önünde oynamasının işlerini kolaylaştırabileceğini düşündük. Çocukların dünyası oyundur, ancak bazı oyunlar da özellikle bilgiye ve öğrenmeye yönelik oyun ister. Bu bağlamda katkı sağlayabilecek çeşitli hediyeleri kendilerine ulaştırdık” dedi.

""

Mardin Gül-Medrese ÇATOM Sorumlusu Dilek Sınavu, merkezleri bünyesinde çalışan kadınların, her alanda ufuklarını genişletebilecek ve gelir getirici kurslarının yanı sıra çocuklarının da iyi vakit geçirebilecekleri bir alana dönüştüğünü kaydetti. Sınavu, “Yaptığımız bütün çalışmalarımız gönüllük esasına dayanıyor. Bizler ÇATOM olarak evlerine adeta hapsedilen kadınlarımızı sosyal hayata kazandırmakla birlikte, sahip oldukları kültürleri de gün ışığına çıkarmayı çalışıyoruz. Bizler bir kadına ulaştığımız zaman bir aileye ulaşıyoruz. Kadınlar burada işlerini yürütürken çocuklar da hem oyunlarını oynayacak, hem de eğitimlerine yardımcı olacak programlar düzenlenecek. Bu imkanları bize sağlayan AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı'na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72