Ak Parti Ümraniye Teşkilatı Ahde Vefa iftarında

Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'nde Ak Parti Ümraniye..

Ak Parti Ümraniye Teşkilatı Ahde Vefa iftarında

Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'nde Ak Parti Ümraniye..

01 Ağustos 2013 Perşembe 16:40
Ak Parti Ümraniye Teşkilatı Ahde Vefa iftarında

 

Ak Parti Ümraniye Teşkilatı Ahde Vefa iftarında buluştu

Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde Ak Parti Ümraniye Teşkilatı’nın düzenlediği Ahde Vefa iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti. 

Ak Parti Ümraniye Teşkilatı, Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde verdiği Ahde Vefa iftar yemeğine ilgi yoğundu. Düzenlenen vefa iftar yemeğine; Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Conkar, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ak Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı yöneticileri ve partililer katıldı.

""

İftar yemeğinden önce söz alan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, “Öncelikle sizlerle böyle bir Ramazan iftarında birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu dile getirerek, teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bu akşam burada 6 bin 500 kardeşimizle hep beraber iftar yapmanın zevkini ve hazzını yaşayacağız. Ben tüm İslam aleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ederek, herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. İftar yemeğinin ardından söz alan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “Ramazan rahmettir, Ramazan merhamettir,  barıştır, esenliktir. Biz bunun sorumluluğu ile öyle bir gayret ortaya koymalıyız ki, ikazımız daha iyilerinin oluşması yönünde olmalıdır” dedi.

 

Son Güncelleme: 01.08.2013 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72