AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi Ümraniye Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongrenin sonunda, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Osman Nuri Anbarkaya seçildi..

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi Ümraniye Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongrenin sonunda, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Osman Nuri Anbarkaya seçildi..

19 Nisan 2018 Perşembe 18:30
AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı

Mehmet Akif Kültür Merkezi'ndeki AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Sert ve Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Vehbi Ayvat, Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın gençlere mesajı okundu. Ardından Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere seslenişi ile ilgili sinevizyon gösterimi izlendi.

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde açılış konuşmasını yapan Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Vehbi Ayvat; “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz genelinde her gencimize dokunmaya çalıştık. Bugün görevimi yeni arkadaşımıza devrederken kendisine üstün başarılar diliyorum. 2023 hedefine doğru durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

Daha sonra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, “Ana kademe olarak yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile güzel bir şekilde olağan kongremizi gerçekleştirdik. Genç kardeşlerim ben 2001’deki ruhu, o dava ruhunu Vehbi kardeşimizle tekrar yakaladığımız gördüm. Hamd olsun bütün programlarımızda gençlik ve kadın kollarımızla hep beraber olduk. Vehbi kardeşimiz bugün tüzük nedeni ile görevini yeni arkadaşımıza devredecek. Kardeşlerimiz partimiz dava partisidir. 5. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan; “Kıymetli yol arkadaşlarım hamd olsun Ümraniyemizde güzel bir gençliğimiz var. Görevini devredecek olan kardeşimize hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Devrelacak kardeşimize de üstün başarılar diliyorum. İnşallah Ümraniye teşkilatımızın bu güçlü duruşu hep devam edecektir. Bizler yeni çığırlar açan bir liderin gençliğiyiz. Bizler alnı ak gençler olarak çok çalışmamız gerek. Ben şimdiden kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuştu. Başkan Hasan Can; “Bugün 5.sini gerçekleştireceğimiz Gençlik Kolları Olağan Kongresini kutluyorum. AK Partimiz hiçbir partiye benzemiyor. Görev şuuruyla ve hangi görev verilirse onu hakkıyla ve azimle vermenin mücadelesini veriyoruz. Ben geçmiş zamanlarda partimizde görev almış ve vefat etmiş tüm dava arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin diyorum. Sevgili kardeşlerim; gençler bizim için çok önemlidir. Gençler bu davanın lokomotifidir. Ben belediye başkanlığı görevine geldiğimde başkan yardımcılarım ve müdürlerimi hep gençlerden seçtim. Hamdolsun hep hayırlı işler yaptık. Bugün gençlik kollarımızda bir görev değişikliğimiz var. Rabbim devreden kardeşimizden yapmış olduğu hizmetlerden dolayı razı olsun diyorum, teşekkür ediyorum. Devralacak olan yeni başkan arkadaşımıza da muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Başkan Hasan Can; “Bugün bu hazırlıklarımız, 2019’da karşı karşıya geleceğimiz geçişte çok güçlü bir şekilde sandıklardan çıkmamızı sağlayacak yeni kadroların hazırlığıdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Gençler biz gerçekten 15 Temmuz öncesinde gençliğimiz için çok endişe duyuyorduk. Ama bu gençlik 15 Temmuz gecesi memleket ve vatan uğruna neler yapacağını bizlere gösterdi. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Gazanız şimdiden mübarek olsun. Kongremiz hayırlı olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Faaliyet raporunun sunulmasının ardından gerçekleştirilen seçimde, Vehbi Ayvat görevini Osman Nuri Anbarkaya’ya devretti. AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Osman Nuri Anbarkaya seçildi.

Kongrede konuşmaların ardından Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Vehbi Ayvat; Başkan Hasan Can’a ve protokole hediye takdim etti.

Son Güncelleme: 19.04.2018 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72